joi, 14 ianuarie 2010

Binie că-i binie

Cu durere în suflet vă anunţ că mi să gată viaţa..... azi dimineaţă, în încercarea disperată de a-mi camufla mutrău', mă uit în curva aia de oglindă şi-l văd pe Dorel... micuţ şi sculat... şi aaaaaalb :(( 'tă-l dumnezooo!!!! Oficial am intrat în rându' babalâcilor... da e ok, că mama zâce că aduce noroc...on căcat, aduce noroc... ea atâtea are în cap, şi tăt nu-i mere binie. :(
Şi că vini vorba de mama... în ultima vreme, tăt cumpără săpun... să ne spălăm...asta n-ar fi o problemă, neapărat, da' nuj di ce sărăcie, îmi cumpără săpun cu numele pretinilor mei.... amu-s două săptămâni mni-o luat on săpun "TEO", azi mni-o adus săpun "DIANA"... să mă spăl cu ei la cur :? di ce? Când se face săpun "IOSTU"? Cu "DALIA" m-am spălat deja, atâta numă că n-o făcut bulbuci...că era caş..
Şi că vini vorba de caş, am intrat în sesiune... îi fain în sesiune, şăd în casă şi mă fac că învăţ... mda... mâine dau examen din "aranjatu chestiilor pe raft în magazine"..... nu ies din casă tătă zâua...apăi ni nu ne mai chinuim să facem duş (aici legătura cu caşu). Pute la examene de nu-i drept... că tăt studentu se gânieşte.... "binie, măăăh, doară păntru on ceas, cât şed pă drumuri, să consum apa? că ş-aşa viu napoie şi tri zâle nu mai ies... ni nu mărg la Obosession, dă-l în futai duş"...
Şi că vini vorba de Obosession..... o vinit domnu Sucală napoie din Anglia la patria mamă.... obosât de pă tren. Binie c-ai vinit!
*Păntru cine n-o dat cu sama, Dorel îi firu meu alb din cap, care o răsărit din senin din cauză că sânteţi tăţi bătuţi în cap şi mă stresaţi!!!!
**Mă bucur c-o vinit domnu Sucală, că-i face bine la Dalia... Caşcavalul Dalia...
***Cine găseşte săpun "Ruru", să facă bine să nu se spele cu el la cur, că îmi ies fire albe, mi se ciufulesc sprâncenele şi fac 3 copii cu tată-so. 
Cam atât din sexiune,
vă salut cu respect!


4 comentarii:

4Mit spunea...

Nah il ai si tuh pe Dorel ...las k eu deja atatea fire albe de par am incat le-am uitat numele ...le-am rebotezat lim 1 , lim 2 , lim 3 ,etc toate cand x tinde la 0 , x fiind creierul meu .... da noroc ca vopseaua tine =)) si stresiunea ii faina ...aranjezi lucruri pe rafturi , faci rapoarte, te duci la examene sa admiri prostia =))

Mihai si Mihaela spunea...

:))...nebuna rau

Succes in sesiune...sa-ti promovezi examenele

Ruru spunea...

in primu rand, baaaaah, trifut tu te vopsesti? sau te dai cu markeru pe lim-uri? da, sesiunea asta ii faina...ma chinui de nebuna sa-mi trec restantele..2... la sport :|
si in al doilea rand, multumesc copii, sa aveti si voi bafta!! ne pisam pe eeeei!!!! (nu-s nebuna... sau cel putin asa mi-o zis omuletii roz care traiesc la mine sub lectop)

4Mit spunea...

mama ...sa nu mai zici la nimeni ..da ma dau cu marker permanent pe limuri ..si tine faza :)) ...eu mi-am trecut restantele la sport :)) bene ca am si eu restante in faculta ..la sport :))

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro