luni, 10 august 2009

Chillin'

Draji compatrioți din tătă lumea,
Vă scriu ca știți tăți că-s binie, sănătoasă, mni-o mai crescut un picior. (stâng). Tăte-s bune la noi în ogradă: vaca-i binie, o făcut dragoste cu on bou și amu gâniești că-i însărcinată și o să nască un copchil de vacă; porcu și el îi binie, o câștigat la promoție la țigări cumpărături în valoare de 100 RON pe ceva site de-ăsta de porci. Găinile și ele îs tare binie.. amu o dat drumu la un proiect foarte bun păntru imaginea ogrăzii, on campionat de pincă, la care o să participe tăți puii de pă uliță, indiferent de culoarea penelor. Dacă tăte mărg conform planului și rezultatele o să fie cele scontate, ne-am gândit să extindem proiectu la nivel de sat, șî p-aia poate chiar la nivel de comună. Câniele... fost Mugoș, (amu îl cheamă Spark, după ce s-o măritat), îi binie șî el. Face dragoste cu o perină piroșe, în tătă zâua. Gâniești că o început să i să vadă ompic șî oo-le. Deci îi binie. Adică, nu-i rău. Alte animale nu mai avem, da are vecinu de la număru 13 o cămilă ce și-o luat-o de la oraș, din târg. Îi ediție limitată, are geamuri electrice pe față șî schimbător cu răcire pe apă. Îi faină, așe pretenoasă.
Vreau musai să menționez că în tătă săptămâna ce-o trecut am fo chill, cumiinte, n-am fo la Jenu și ni nu mni-i dor, și gâniești că weekendu aista o fo tare fain. Ieri m-am fo dusă la ștrand și m-am bronzat (nu prea, da tăt îs mai neagră ca Teo). Da tăt îi binie, c-am înotat ș-am făcut insolație. Așe insolație, că ieri când o fo dumincă, zi de Jenu, nu mni-o vinit ni să mă gâniesc să mă duc de-acasă.
Multe nu s-o tare întâmplat.. eeh.. Iojca îi încă disponibil și îl scoatem la licitație. Așe că.. pentru cele/cei interaste/interesați, vă rugăm să trimeteți on belet pe adresa: strada Donath 172 cu CV șî poză. De asemenea, atașați o scrisoare de intenție, în care să menționați: istoricul în materie de organe (câte vândute, câte cumpărate, perioada), situația financiară a dv și a familiei (situația contului bancar, nr de terenuri deținute în proprietate, situația datoriilor), și de asemenea o scurtă prezentare a planurilor de viitor (nr copii, carieră, nr maxim divorțuri). Rezultatele preselecției vor fi anunțate în data de 06.09. anu curent, pe pajina ogrăzii.
Cam atâta de la noi, sper mă că și voi sunteți binieee, că n-ați murit și că dacă cumva se întâmplă să crepați, să ne anunțați numaidecât.
Vă salut cu respect și vă îmbrățișez,
Ruru

P.S. Salutări la pretinii noștri din Anglia, nu uitați de cadouri.
P.P.S. Sănătate la doamna!
P.P.P.S. Vă iubesc deosebit!

2 comentarii:

Anonim spunea...

shi eschimoshii is mai negri ca teo ... :P

Ruru spunea...

:))) da da

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro