duminică, 23 august 2009

Ştirile Bemniai.

În săptămâna care tocmai o trecut, s-o întâmplat tăt felu de evenimente mai mult sau mai puţin fericite. Drept urmare, principalele titluri ale serii sunt:
Facultatea de Drept de la Gherla are de azi învăţământ la distanţă
La parter, pericol de inundaţii
Epidemia de gripă porcină continuă.
Jaf în spatele unui bloc din Grigo-land
Fiii risipitori se întorc acasă


Începând de azi, Facultatea de Drept de la Universitatea Puşca & Cureaualată din Gherla , pe lângă secţiile: română-zi, rromână-zi şi magheară-zi, va avea Învăţământ la distanţă. Înscrierile se fac zilnic, în orice perioadă a anului, pe bază de cazier. Studenţii absolvenţi, vor avea, ca şi bonus, un loc asigurat în cimitirul facultăţii, care, după cum spunea un mare filosof din secolul XIX, arată ca o puşcărie. Locurile la ID sunt nelimitate şi bugetate în procent de 89,95%.

La parter, s-a înregistrat un nivel exagerat de ridicat al umidităţii. Se pare că în viitorul apropiat, am putea avea de-a face cu un val de inundaţii. Persoanele afectate, sunt rugate să se folosească de tot ce pot pentru a reduce pericolele. Din experienţe anterioare, vă recomandăm să folosiţi: găleţi, ligheane, fântâni, linguri, furculiţe, cuţite, pahare, borcane, în funcţie de suprafaţa de deschidere a zonei afectate. Ignorarea problemelor poate duce la grave disfuncţii ale sistemului nervos.

În judeţul Cluj au fost raportate, până în prezent, 3769 de cazuri de gripă porcină la cai. Medicii şi-au dat seama despre ce era vorba în momentul în care caii au început să strănute foarte des, foarte mult şi foarte secretos. De asemenea, au observat că aceştia aveau o temperatură atât de ridicată, încât le luaseră foc penele. Caii au fost transportaţi cu elicopterul până la spitalul de Boli Infecţioase, unde li s-au făcut toate analizele. În acest moment, ei se află sub atenta observaţie a medicilor arabi.

Joi, 20 august 2009, un bărbat îmbrăcat în negru, cu cagulă pe faţă a intrat prin efracţie, forţând poarta de la scara 1, în spatele blocului E2 de pe strada Bartok Bela 5 din Grigorescu-land, unde a găsit grădinile locatarilor. Înarmat cu un sac şi probabil arme albe, el a furat roşii în valoare de 4000000 de euro. Poliţia este pe urmele lui. Un reprezentant al Secţiei 69 a Poliţiei din Municipiul Cluj-Napoca, spune că hoţul ar putea fi implicat într-o reţea de trafic de roşii. Apărătorii legii au întocmit deja o listă de suspecţi şi au început cercetările.

În data de 27 august, se întorc acasă, în România, pretenii noştri terorişti. Brigada anti-tero a fost deja avertizată şi sunt cu toţii pregătiţi să facă faţă unui posibil atac cu bombe(alea 2 a lu Dalia). Cei 2-3 terorişti, sunt suspecţi că ar fi contagiaţi cu gripă porcină, drept urmare, vă rugăm insistent să nu beţi apă după nici unul din ei. Şi nici să nu strănutaţi pe ei.

Meteo: La Cluj vremea este nemaipomenit de frumoasă: Plouă, tună şi fulgeră. În cursul zilei de azi este posibil să se înregistreze modificări de temperatură. De asemenea, specialiştii spun că suntem în pericol de caniculă. În cazul în care termometrele expldează, vă rugăm nu ieşiţi din casă. Săptămâna viitoare, vremea va fi stabilă, posibile înnorări. Va ploua în cea mai mare a parte a oraşului, pe alocuri va fi soare, iar în centru sunt posibile ninsori.

În acest weekend, redacţia Bemniai a dat chef. Peste tot. Le mulţumim părinţilor care au plecat şi ne-au lăsat să realizăm filmul Home Alone 6. Personajele din film sunt multe, diverse şi cam tăt aceleaşi. O figură nouă SF apare totuşi în film, anume Piticul Gonflabil, creat de co-producătorul Iubi şi ghicit de Mr. Vodafone. Dacă bine ţin minte, rolul Piticul Gonflabil a fost atribuit în cele din urmă, faimosului actor şi cântăreţ, Iojica, care l-a interpretat pentru prima dată pe scena internaţională My place, în seara zilei de vineri.

Atât de la Cluj, vă dorim o zî bună.


Un comentariu:

Anonim spunea...

stai sa vezi daca ii lasa pe teroristi sa se urce in avion... la cat is de periculosi .. e posibil sa-i aresteze pe aeroportul de din anglia ..

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro