luni, 30 martie 2009

Be g a


Draga tata lu Shomleia,
Shomleia o zas ca i-atz zas ca sa mictzioneze in Bega. Shapoi ne-am gandit noi, ca dara cum i-tz sti ca chiar s-o. Shatunci am zas ca sa speram ca ia amenda. Dapoi.. o stat el acolo on ceas, doua, da n-o vinit politzaii sa-i dea amenda. ashe ca i-am facut poza ca sa stiti ca s-o tzinut de cuvant. Ca un adevarat cetatean iubitor de natura sh care tzine la curatenie, Shomleia o facut pipi numa de-aia ca sa crepe monstri aia din apa. Ca doara i-am vazut noi! Aveau nijte ochi mari mari, nijte dinti de papagal imensi si faceau dragoste in apa! Mno lasa ca i-o aranjat!
Cu drag, Bumba
** Locuitorii Timisoarei il saluta cu respect pe Shomleia si ii sunt profund recunoscatori ca a omorat bestiile subacvatice care poluau apa cu tot felu de secretii!

Parc, timisoara, martie 2009.


Vine vine vine vine Priiiiiimavara!! Sau nu. Sau oricum ce conteaza? Saptamana asta care o fo mninune.... in care daca binie tzin io mintie... o sh nins, o sh plouat... sh dupa aia o vinit primavaraaaa.... Mno, shapoi domnucu aista... o mars, dara ca, sa isi bronzeze shuncile, sau beroasele timishorene stocate dupa buric pe malul Begai. Amu.. io nu zic ca-i rau... ii foartie frumos.. Aka..dom'le.. tree profitat de soare sh vreme buna, ca nu stii niciodata cand te trazneshte o grindina pe ninsoare in plina vara atunci cand ploua. Amu vremea nu mai ii ashe cum era ea cand eram noi tineri. Amuuu ii altfel. Pa dos. Mno shapoi, domnucu aista.. despre care m-am gandit io ca ar putea sa fie chiar obiectiv turistic... o ieshit, tzucu-te, sa shada la soare, hapt in mijlocu orashului.

tabloua cu timi de la mama ei direct


Bereeeeeee!!!!!!!!! Timiiiiiii!!! Esteeeeee!!!
* Pe aceasta cale, vreau sa salut maimutza,
pentru ca fara maimutza, nu stim cum am fi
supravietuit.

Ca io cu jcu la timijoara

Ca dic. Jcu dormea cu dejtu in papuc.



joi, 26 martie 2009

Saptamana mninune

O inceput saptamana asta binieee... sh sa gata la fel. Luni sara, ne-am dus la general sh p-aia sub janis, martz o fo ziua OSUBB sh foaaaarte fain o fost. Cu toate ca o vinit politzai, s-o luat curentu, sh-asha mai departe.... noooi am cantat, am dansat, am baut beri, sh-o si ramas, sh ne-am simtit foarte foaaarte tare...ca de ziua noastra.
Shamu ajung la sfanta Miercuri... care sfanta miercuuuri, desi ii zi de mancat, de on an incuae ii sh ziua de chef... amu, da-tz sama,betzash... dupa ce in weekend ne-am muncit sh n-am dormit la Arcalia, sh dupa ce ca luni sh marti, tat dimineata am ajuns acas... cam ce stare aveam noi, in special io, in sfanta zi de miercuri... Foarte stare buna aveam.
Mnoo... sh o inceputu sara jmecher de tat.. ne-am dus noi cucuietzii acasuca la diocu, am topit un Vasilica treijtrei, sh ne-am indreptat noi foaaartie repidie cata a unjpea casa a nosta, beserica sectei betzivani, Janis. Amu noh, fiecare cu religia lui. Shapoi... o inceput sa ciripeasca pe glascioru lui voios, mister doodoo cel jmecher sh care mnie nu-mi place defel. Aista o vinit intr-un maieutz (ca-i era cald) sh cu nijte manushi (ca-i era frig), epilat sub brat (ca-i era rusine sa vina cu par) sh cu on fel de basma pe jumatatea superioara a mutrei. Amu noooh... io nu zic ca-i rau.... ca shtie sa ciripeasca... chiar biniuc... da noh... foarte frumos n-o fost. Sh s-apuca domnucu aista sa lalaie... sh noi sa-l ascultam. Dupa aia o inceput karaoke... cu mandrie l-am sustinut pe fratele nostru Manases.. care n-o castigat, da castiga sigur daca nu participa Dan ala. La karaoke o fo fain... io cu Di:" 1, 2, 3 si: Gaaaaaay!!!!!!!!!!!!!!!! " L-am gayalit ompic pe mister doodoo.. da nu cre ca ne-o auzit. Dupa aia cand ne-am dus in fatza.... di (despre domnu solist) ''cine se crede asta, ca deja o cantat de 8 ori la karaoke??'' :)) S-o carat ashtia unu cate unu, io, cu diocu, ca ce nijte lady ce suntem, am inchis baru din nou. Shapoi tata noaptea... da-i cu shoturi, da-i cu beri, da-i cu porcarie de-aia albastra.... io cu diocu sh cu pretenu ei neamtz pe care in romaneste il cheama Iad. Mna... am shezut, am tzopait, am fo cuminteeee.... sh dupa aia, conform traditiei, ne-am dus la mec sh ne-am luat shasa cheesburgeri sh 2 cartofi. frumosh. Era dimineata deja, dara ca, autobuzele circulau, copchiii mereau la scoala, oamenii seriosh mereau la muncit. Nooooi, meream cata cash pe maxim shasa carari. 3 a lu diocu, 3 a mele. Mna... dupa ce ne-am tat ganditu cu ce sa merem cata casa, am luat un taxiu. Si acuma ii faza serii... de fapt a diminetii... merem... ne oprim... aveam de dat 8,14 lei... sh... domnu mni-o zis ca n-are 2 lei rest... sh io i-am zis k sa se cote. shapoi s-o cotat ce s-o cotat sh mni-o dat 17 mii monezi sh-o guma de mestecat. Ashe ca... ma ganiesc io...ca lumea asta sa gata de tat. Vremea... ii o mare porcarie oricum.... da amu... ca-i criza... om ajunge sa nu mai folosim banii defel. Om cumpara chestii pe gumitze. O pita.... ar veni vooo.... 10 gume ? Mnoo... io zic ca sa gata lumea. Faceti bine sh fiti buni, s-ajunjem la Rai, nu la Iad. Sh ca sa fie completa saptamana asta mninunata.... maniana merem la timisoara, la pretenii noshtri OSUT, care isi serbeaza ziua de nastere. Va iubeshte Ruru pa tatz.
Maxime: "Imi bag p88a in fatatoarea ta'' (Manases)

duminică, 22 martie 2009

inapoi in cimitir

--MNo binie mah, ca am vinit napoi acasa. Iaca ne-am dus cu za big family of osubb sa vizitam plaiurile arcaliene, sa facem una alta (secret). Sh o fo fain, ca tat timpu. Pintre maxime.... o sa-l amintesc pe Shomleia, care azi noapte o reusit performanta sa miceasca o piatra numa cu puterea mintii, da o vinit careva (like wow!), o calcat pe piatra sh s-o marit la loc! : '' bah, ce oameni! io ma chinui s-o micesc si el o mareste la loc!'' (shomleia, 22 martie 2009, noaptea pe la 2).
-- Ce-am mai mancat p-acolo o fo cam putine, da oricum, o mancat jcu bruschette, care, citez ''is atata de bune , ca-ti vine sa-ti bati copiii cu caciula uda '' :| :)).
-- Mno, ce-i foartie tare... ii ca vine sfarcshitu lumii. Pana nu demult, cand eram io tanara, era cacat sa vorbesti de vreme. Amu nu mai ii. Amuuuu-i ca vremea ii atata de dubasha ca de-abia astept sa vorbesc de vreme. adica... ninje, ploo, bate vantu sh ii soaare, tatie tatie in aceeasi zi. Cum ii aia? cand eram io tanara, dara, ninjea numa iarna, vara era soare, sh cand ploua ploua, dapoi nu ashe... ca ploua-ninje-facem plaja. Ca nu-i binie! Da cum saracie... te scoli.... manci ceva, meri la strand, dupa aia meri la schi? Ni nu ma mir ca is ashe proaste alea din bambu. mmmmnoo
-- Amu am vinit acasa... sh tare rau imi pare, ca ... o fo fain! Va iubeshte ruru pa tatz.

marți, 17 martie 2009

Anunt important!

Dragi concetateni, poate ca iti fi shocati de vestea care este... da mni se pare musai s-o pun aci... ca sa nu uitati... in aprilie...aka minteni... urmeaza sa fie Pashtile. Pe la mniezu lu aprilie, aka, nuj exact, da cand aflu o sa va zic, cu cel putin doua zile inainte. Daca mai tzinetz bine mintee... dupa Tembelion am zis ca de Pashti o facem lata eara. Ashe ca... noh.
Pe aceasta cale, la varucu ii zicem La Multi Ani , sa ne creasca mare sh sa se implineasca! Mishule, sa ne traeshti o mie de ani!!! tu pa tu pa tu pa tu pa tu pa!
Pe aceeasi cale, va anuntam cu durere in suflet ca Iuan sh-o luat in sfarcshit iegzamenu acela la scoala..sh amu urmeaza sa dea la gabori. A trecut deci, de prima etapa in drumul lui spre a ne calca pe tatz.
Astea fiind zise, de la corespondentul nostru di pa deal, Tibi draga, pentru Bemniai. shasa cai. (hat lo)

luni, 16 martie 2009

3 in p*** mea!.. reconstituire

cate foste gajici de-a lu iojca sunt azi aici la concert?
3 in p*** mea!!!! :))
o fo foarte tare la concert... O fo dic betzash! colea in primu rand, am shezut io cu Flo, sh am auzit cum glasuia Vali ca un injerash. Sh am sarit amandoua ca doua bolunze.. Foaaaartie frumos. Defapt, in sinea lui, conshertu... o fo ca la balamuc. Tatz bolunzii o vinit. Ai mai mari (citez Trifutz:) instabili :)) Roaaacheri, Emooooo, de tate.. da nu-i bai. O fo binie. Sh mai bine o fo ca ne-am dus la unshpe in Janis... ne-am sfadit ca rromii la poarta, pana ne-o lasat sa intram... sh..in janis ne-am batut cu nijte magheari din turda.. aka... nu cre k ne-am batut, numa o vrut ei.. Sh cam atata mni-amintesc io.
Sh, bineeee, ca era sa uit!! Ieri o fo ziua nationala a maghearilor, arza-i... sh nu le-am zis nimic. Vaaaaaaaaaai ce urat. Deci.. de 15 martie, ziua maghearilor.... Dragi magheari, (exceptand Tibi care-i romanca de ieri), sa deeea Domnu' sa traiasca Ungaria 4 ever... sh sa mereti tatz acolo sa traiti fericiti pana la adanci batraneti cu familiile sh prietenii vostri magheari. Mno, bene??? Cu drag, intreaga planeta. Amuu, io nu zic ca ii rau sa fi maghear... deloc... Levi ii maghear sh ii cel mai jmecher bardomn. Daaa...asa... ca ideee.... ARDEALU E A NOSTRU!!!!

duminică, 15 martie 2009

Stimati concetateni

Stimati concetateni (=conuri din cetate) Am oroarea de a va invita, azi, de sfanta sarbatoare a bilicului, la marele conshiert al corului bisericesc Van Cramp, in deschidere la interpretii de renume Dance Trauma. Ei vor interpreta cantece de toate soiurile incepand de la ora 9. Intrarea va fi sheptie lei. Fooooaaartie frumos or canta.. sh noi toti ne-om bucura. Printre invitatii speciali se numara vedetele Bemniai.. adik.. eu... didul, iuan, radu mamii... si sa nu uitam, in aplauzele dumneavoastra... pe scena va straluci ca o mninune ... MAIMUTZAAAAAA!!!!! Va asteptam cu bratele deschise si picioarele incrucisate. La multi ani si paste fericit!

sâmbătă, 14 martie 2009

Doamne feeeri

UMM..... nuj daca ar trebui sa-mi expun parerile legat de ce am comis-o aseara toti... Cre k de data asta o sa ma abtin.... :) Ideea-i ca o fo foaaaarte tare la chefutz, am baut o litara de bulion, cat am stat la povesti in camara. Poate ca suna ciudat... da era chiar destul de comfortabil... Ummm, dupa aia ... sau inainte.. sau dupa aia, mai stie planeta, fetele astea o aterizat in ceva incapere dubioasa care semana mai degraba cu un doolap. :P umm.... m-am bucurat foarte tare cand o vinit Besina (fart) care o luat nota mare la cel mai greu examen din lume. Umm... primu borax a fost inregistrat la 10 jumate. :) al doilea a fost inregistrat pe jos... ummm.... dimineata la 7 am jucat poker, i-am blanit pe astia si am creanta de 10 beri si 10 shoturi de jager.... umm... cam atata.. nuj care cand ati plecat, inca sunt ametita, da ce-i important si conteaza cu adevarat este faptul ca iooo cand m-am dus sa ma culc... era dimineata. :) Mna... o fo fain.. si cu siguranta ultimu chef la care am fost. exceptand week-endu viitor. si maine seara. si noh... :)) va iubeshte ruru pa tatz.

joi, 12 martie 2009

tat felu de prostii

Ciangapal! Iuan, za bro, s-o apucat el betzash de scoala de soferi :). Foaaarte tare... o dat deja de 2 ori examenu la scoala, si o picat... bineinteles, clar sa fie.. nu din vina lui!! prima oara.. n-o fost desenate bine patratzicile pentru raspunsuri. A doua oara.. si-o dat seama ca defapt cartea din care o invatat nu-i buna. Shapoi.. asta s-o intamplat. d-aia o picat. Mno.. nooooi, grupul cela care era aseara cu cela ce a castigat la karaoke in janiis... azi am fost extrem de mahmuri, irascibili, fara chef etc. ... am pijcat o carte.. am facut pizza.... a vazut un film... chilluieli de-acelea de babaci.... Un lucru ii sigur: Am fost si vom ramane un popor de cai!

o murit dumitru

Pentru prima data in istorie, cineva de-a nost o castigat karaokele din janis.. waahaaaa..... ca ce m-am bucurat io... eram cea mai fericita. Aplauze, deci, pt Iojca, care de cand e pe scena interpretilor, n-o cantat inca niciodata ase frumos. Frumos, ca ne-o dat o sticla de visiki... Mna mai mai multe nu scriu k poate se supara careva. In principiu, o fo binie.

miercuri, 11 martie 2009

Duminica 15 martie

Cu ocazia acestei mari sarbatori, de duminica , 15 martie, va invitam sa ascultati un recital deosebit, sustinut de celebra trupa Van Cramp, cu Dance Trauma. Concertu va avea loc in fire, beletu eftin, numa binie... haidati sa jucam la hora impreuna!!!!

afaceri

mi-o placut, va spun drept, ca ieri am fo la meci.. ca o castigat aia cu care tineam io, ce erau imbracati in rosu. hahahahaha!! tzac tzac!!! ca aia cu care tinea radu mamii o pierdut!! oricum.. ziceau baetii... ca un folbalist de ala costa multi bani. Si iuan o vinit cu straluctia idee sa furam unu si sa-l vindem. Shapoi ne-am scos. Mna bene... pe aceasta cale vreau sa-mi cer scuze lu domnu Tavi pe care l-am exploatat ieri, ca cre k daca mai vede ca-l sun, ni nu raspunde. :))

luni, 9 martie 2009

MENtiune poza

Acuma stiu ca a-ti fost in Bambu si tocmai de aceea cu aceasta ocazie va multumesc in numele tuturor ca a-ti adus un strop din Bambu in mijlocul nostru aici pe blog... :D

8 martie la bambu

ieri, cica o fo 8 martie. Foarte tare.. Shapoi, io cu jcujcu sh cu Rox, ne-am dus, tzucu-te la Bambu. Da Clab. Fereasca sfantu... Pentru cei care n-ati fost, o sa incerc sa vi-l descriu... Deci..daca iei cea mai urata, chicioasa, borata tiganca din cate exista... si o transformi in cladire... arata exact ca bambu. Sclipici frate, pe pereti, pe jos, pe veceuri, pe oamenii dinauntru, peste tooot!. Bun. Sh ajungi acolo, iti lasi frumos geaca, paltonu, bolero-u, dupa caz, sh te duci acolo la poarta unde nijte domni la costum s uita urat la tine ca n-ai haine de marca. Pe hol, o gajica cu o bluza mai lunga pe ea, si fara pantaloni sau alte chestii, vine si te duce la masa. Pn aici.. e ok... dupa asta, stai, te uiti in meniu, faci shasa infarcturi, sh comanzi in functie de grosime (a portmoneului). Foarte multe variante n-ai: suc cu shasa lei, bere de pitici shasa lei cea mai eftina, cocktail-uri cu 80% gheata, sh ceva sticle cu 2 milioane. Shapoi aseara.. cum am ajuns noi, ne-am comandat tat felu, sh dintr-o data un retardat o dat muzica in blana, de nime n-o mai auzit nimik. O porcarie de imitatie de muzica, o foarte mare tampenie, da se potrivea cu paretii. Sh o inceput sa vina lumea. Apai fereasca sfantuuuu, haita de nebune nef****e, imbracate care mai de care, ca gandesti ca erau pe post de candelabru. Dictai balenele cu bindeele la vedere, pitzipoance de pitzipoance. In plina ploaie, ele in sandale sh rochii de plaja... Mi-o fo sh frica sa ma uit la ele, ca mai aveau un tzenti sh le zburau pasaricile p-acolo. Sh s-o strans doamnele astea... foartie faine, drept.. sh pe la onshpe o inceput striptease-u. Alea ce erau mai disperate s-o bagat in fata sh strigau ca nijte curci bete.. O vinit barbatii, s-o dezbracat, ne-o aratat cururile, sh-o lipchit shtangile de mutrele don'shoarelor din primu rand, care s-o oferit sa sa catzere pe scena. Sh bagat gheatza la mnierla sh dupa aia o dat dupa ele cu cuburi. Sh ele strigau. Noh, amu io nu zic ca-i rau. Drept sh mie mi-o placut... Sa-mi explice si mie cineva... cum vine asta.. vara, porti rochie de vara, iarna porti rochie de vara? toamna rochie de vara? primavara rochie de vara? sau maiou, dupa caz? Ca alea nu erau rochii... erau bluze lungi. Sh inca ceva... cum saracieee, pe ploaia de aseara, nororiu ala... sa vina mandra in sandalutze? Aka.. sa fiu mai explicita... in Shlapi cu toc? Sh daca esti grasaaa... de ce tre sa vada toata lumea? ca tu ai bluzita de firma?? Mereti, maaaaah, ca nu sunteti intreji.
Oameni bolunz!

duminică, 8 martie 2009

mno bine dara...cum astazi este ziua voastra...zi frumoasa ca voi![ =)) ] vreau sa va urez toate cele bune,pace impliniri bla bla bla....stiti voi...pe scurt 2 lucruri cele mai importante de altfel,sa fiti fericite si sanatoase si sa ne cresteti mari si destepte ca alfel ce ne-am face noi baieti fara voi sa ne indrumati si toate cele...

Gagiiiici!!

Gagiciiiii!!! azi ete ziua noastra!! Haaaah! Suntem cele mai minunate si inteligente si frumoase si cele mai cele!! Sh da, baeti... stim... daca n-am fi noi... vietile voastre ar fi mult mult mai goale. :)

sâmbătă, 7 martie 2009

3 in p*** mea!

ANOSR! sha la la la la! am pus-o aici in caz ca vrea domnu Despot s-o descarce. :)

si aici dovada. poftim cultura!

Despre cultura americana si nu numai

Impreuna cu unii si altii, care mai di pe unde, ne-am adunat noi fetili, sa cochetam (cuvant cu tz) putin cu elemente ale culturii americane. Inca de pe vremea cand oamenii traiau in pesteri, s-a inventat jocul de societate beer-pong , care cu timpul s-a transformat in ping-pong. Acest joc de societate presupune mult antrenament la halbere, si multa acuratete. Un alt joc extrem de interesant care spune, de asemenea, multe despre traditia americana presupune si el la randul lui mult antrenament la halbere, dar si multa munca in echipa, viteza la inghitit, etc. era unul mai complex. Jucatorii in 2 echipe de cate 4 trebuiau pe rand sa dea pe gat un pahar de bere si dupa aia sa se chinuie sa intoarca paharu cu gura-n jos, prin aplicarea unei lovituri de deget. :) Premiul de consolare a fost multa bere supta in genunchi printr-un tub cu palnie la capat. Foarte interesant. Cum bineinteles, am pierdut la beer-pong, intrucat nu traiam pe vremea cand americanii din pesteri inventau jocu asta,o fo musai sa .. noh.. Da o fo ok.. k n-am dat pe langa nici un strop, ceea ce dovedeste ca am potential. Pentru mai multe detalii, va recomand calduros sa consultati site-ul oficial al beer-pong: www.beerpong.com

cutzu

vineri, 6 martie 2009

Ce-am mai comis

Mno, ashe... pana aseara am avut dara o sfanta pana de net care-a durat mai ceva ca nuntile din basme, alea ce tin 3 zile si 3 nopti. mnaaa... shapoi... ce s-o mai intamplat... am gasit aseara un portofel pe jos.. plin de bani sh de acte.. mai exact, toata identitatea lu bietu ce Turbuleasa Vlad Ioan... buletin, carnet de student, permis etc... sh ceva bani.. Romaneste ar fi fost sa luam banii sh sa ne imbatam de ei, da' ca tot studenti suntem, stim cum ii sa n-ai shapoi... ce-om face altceva decat sa ii dam la bietu om inapoi ce a avut odata sh acuma nu mai are. Alte mninuni... Eeeera sa uit, k impreuna cu nijte baeti am scris o poezie...
"Foaie verde, uite-o baba
N-ai de lucru fa-ti o l a ba'' Scurta sh la obiect. :P
Mr. Sucala s-a mutat din cuibu lui intr-un alt cuib, la mama dracului, da frumos. si poate cel mai important eveniment din saptamana care e pe gatate, este ca iubirea vietii mele, Nero, el cutio a lu Sorin, s-a intors acasa intreg, nevatamat, sanatos... da ii putsea gura a cadavru.
Cand udam noi noul cuib a lu Sorin am aflat ca Flaviu (Mr president, sau Mr. Vodafone) cand era bebe o supt de la toata lumea.
Gata postarea. Cat timp scriam io aici minunea asta de poveste, Mr Sucala o aflat nr lu bietu ce Turbuleasa Vlad si i-o dat esemes sa ma sune. Numa bine la tatzi!

luni, 2 martie 2009

Bah da totusi

Voi ce pula mea mai faceti? Io am avut un weekend incredibil in care am trecut de la o stare la alta in intervale de 10 secunde. nervos-fericit, toate alea. Nu s-o mai postat nimic p blogu asta de ceva vreme ase ca ma bag io. Si ca sa nu ziceti ca scrisu ii greu de citit, va bag un link de iutub sa mai radeti un pic. Savurati mai ales skit-u de la inceput.
 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro