marți, 30 martie 2010

Şomping

Vin Paştilee...jmeeecher! prima oară în tătă viaţa, nu ne ţinem Paştile cu familionu ăsta (io cu Iuăn), că cu ăla de la Braşov... cea mai bună parte îi că am scăpat de curăţenie, că aia devenise deja o problemă. Noh, beene, nu de-aia merem..merem să stăm cu berişorii şi să ne întâlnim cu rudele...şi cu copchiii de la JSU...şi să ne party... şi să merem de aci...ca să nu facem curăţenie.
Şi fiindcă vin Paştile, am mers azi cu fratemeleu Iuăn la şomping păntru Paşti... mai exact să-şi ia 2 cămeşi de mărs la beserică şi o păreche de pantofi ca să se asorteze cu respectivele cămeşi (promit solemn că pun pozele aci, cum ajung napoie acasă). Cumpărând noi păpucii şi cămeşile... am observat că fratemeleu Iuăn are aceeaşi măsură la papuci ca şi la gât :)) aka... tăt 45-46. :)) Nu-i chestia că are gâtu mare, sau ceva, chestia îi că nu prea are. (gât).
Mno şapăi plimbându-ne noi, o văzut Iuăn că în pulos este on cântar..unie tre să bagi bani ca să-ţi zâcă cât eşti de obez. Cât ne-am plimbat noi pân pulos nime nu s-o cântărit, că normaaaaaal nime nu-i nebun să dea bani să afle că-i gras.
Vă anunţ cu bucurie în inimă că io postesc de azi... cu bere şi voie bună, ca întotdeauna. Vă iubesc pe toţi la fel, da pe unii umpic mai mult ca pă restu şi pe alţii cam deloc.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro