duminică, 7 noiembrie 2010

Țara noastră.

Tătă lumea se plânje că ce de căcat îi țara noastră. Tăți dau din aripi și ciocăne că ei se duc, că Spania, Italia și alte țări dinacestea mai.. civilizate. Vezi de treabă! Mnie îmni place aci și mni-o plăcut tăt timpu. În țara asta poți face tăt ce vrei. Poți bea alcool de mic, că oricum nu te întreabă nime. Poți să îți cumperi de la magazân, cu banii de senvici, sau poți mere să furi de la bunu din beci... că la noi în țară tătă lumea crește copaci ca să-i transforme în alcool. Da' numa gândiți-vă... frate-mio bea de 15 ani și în alte țări încă n-are ave voie!!
Altă treabă îi cu fumatu. Aci la noi se respectă drepturile fumătorilor. Poți fuma unie vrea pwla ta că nu te întreabă nime nimic. în restaurante, în cluburi, în parc, în biserică...păstă tăt!! și mnie mi se pare normal. cee tăt atâta ăștia civilizații.... că la ei n-ai voie să fumezi? nu-i bai! la noi îi voie!
Vă plânjeți că-i scump, da defapt îi ieftin! Numa trebe să știi să cheltui cu cap. În ce altă țară ai mai văzut dumneata tequila la 2 lei shotu? Sau bere la 3 lei? unieee? probabil că nicări.
Aci la noi îi fain că poți mere în escursii... eftin.... meri, te dai pă tăt felu de munți și lacuri și nu trebe să plătești aproape nimnica. Dormi pă jos, mânci urși și ciuperci că avem păduri... și te speli în râu.. și uite așe ai pus de on concediu. Sau meri la mare... dormi pă jos, mânci ce-apuci, bei alcool eftin de la alimentara... și gata... ai pus de on concediu la mare.
Oamenii îs binevoitori și buni, mai mult ăia de la țară... da contează... că-s mulți. Binie, asta probabil îi mai mult valabil la zona dilontru Carpaților...că-n Sud... te și f##e Mnezo.
Salariile îs mici, îi drept... da la ce vă trăbă bani? că doară avem de tăte... porci, pisici, vaci, câini... care umblă în sălbăticie...pân oraș. Tătă zâua vezi câte on animal pân bus, pă trotoar.... să vânăm, că doară și strămoșii noștri din peșteră o vânat! Alcoolu, după cum am zâs, îi ieftin... noh! Ce tăt atâta Spania, Italia, unie chiar trăbă să lucri să-ți deie bani?
Ce mai îi fain la noi în țară îi că ni nu trăbă să ne chinuim să merem la școli scumpe.. că doară aci îți găsești de lucru dacă meri la sală și ai țâțe mari. Cu on muiuc s-o rezolvat problemu...faci rost de servici, ai bani, ai de tăte.
Nu mai tăt emigrați atâta, măh, oameni buni... doară ce-i cu voi? Nicări nu-i așe binie ca la noi! Și nu vă mai tăt luați de Boc, că nu-i vina lui...

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro