vineri, 17 iunie 2011

Alarma

Am descoperit amu de curând, că urăsc alarmele. Tăte alarmele din lume. Mă disperă de-m vine să mor.
Aia de la telefon, de mă scoală de dimineață, e durere. În primu rând că sună ca dracu și ni nu pot s-o schimb... că telefonu meu...îi smart, da nu prea. Aka are ajendă și butoane, da alarme are numa vo 3 și nu poți să le schimbi decât între ele.
Ce căcat îi dimineața...când dorm io așe binie.... și dintr-o dată începe și ghipăie!! Tăt visu meu frumos se transformă în ceva urât și, astfel, în fiecare zi... de luni până vineri, primu meu gând de dimineață îi „da mai taci în ***** ***** ** ***** **********”
Și dacă aș putea totuși să-mi pun un chintec de alarmă, nuj ce căcat mi-aș pune. Că încet, încet, în 3 luni aș urî tăte melodiile din lume și n-aș mai putea ieși pe nici o terasă. Că aș trata cu aceleași vorbe dulci, tăte cântecele. N-aș mai putea mere nici la nunți, nici la botezuri, nici la mormântări... cum ar fi să mărg la o nuntă, să baje DJ-u melodia ce-o am io la alarmă? Aș sări ca arsă și-aș urla la el : „da mai taci în ***** ***** ** ***** **********”  (dacă vă întrebați ce-i cu steluțele, vă explic: îi vorba de un organ, de-on părinte, de un futut și de un handicapat. Da nu mai prea pot scrie explicit, că cine știe...citește bunica, poate)
Poate că mni-aș pune un banc. Să-mni sune ca alarmă. Să mă trezesc râzând.
Da, cum nu pot să-mni pun...numa una din ălea 3 stresuri, o să aștept să primesc papagalu, care o să învețe multe cântece cu care o să mă scoale dimineața. La cât vrea el.
Apăi nu vă pot explica ce tare mă nervează celelalte alarme din lume. Ălea de la mașini. Ftăi cucu pe ăștia ce din nuj ce motiv își pun ptiuitoare din aceia, de se pornește la 3 dimineața, când se cacă vo cioară pe ea. Vă detest, măh. Ș-așa nu te scoli din pat când sună, să meri să vezi dacă-s hoți. No ș-atunci di ce o pui?? Să mă nervezi pe mine???
Și mai trăiesc nijte idioți în lume.. de-și pun alarmă la casă. Pentru ce ftai, nuj. Dacă ești acas, după ce să-ți pui alarmă? Să te scoli? Și pe tine și pe tăt cartieru?
Și dacă nu ești acas.. și se scoală tăt cartieru... crezi că mere vreunu să vadă dacă ai hoți? Maxim te înjură!
Măh și alarmele alea de afară îs și enervante..și urâte. Mai ceva ca ălea de pe telefon. Ce fain ar fi dacă la alarma de la mașină ai putea să-ți pui un banc. Sau la casă. Intră hoțu, pac un banc bun. Așe am fi tăți mai fericiți.
Nuj... tre să mă gândesc la un sistem.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro