vineri, 24 aprilie 2009

Stiri de ultima ora

In exclusivitate, Presedintele AGZ (Adunarea Generala a Zanelor) a acceptat sa dezvaluie unele detalii legate de ceea ce s-a intamplat de Pasti.
Pr AGZ: "Ceea ce s-a intamplat de Pasti e clar... Epurashul de Pashti nu mai era capabil sa vopseasca oole .. deci, l-am inlocuit cu 2 cai. Ceea ce s-a intamplat dupa aceea, nu mai este responsabilitatea AGZ. Se zvoneste ca martorii ar fi vazut 2 cai frumosh cum il rapeau pe Epurashul Jr. "
Bemniai: "Cati cai ar avea de castigat din disparitia Epurashului Jr.?"
Pr AGZ:"Mmmdeci maxim shasa cai"
Bemniai:" Cum ati petrecut sarbatorile?"
Pr AGZ: "Pai..am pascut linistita, pentru ca sunt convinsa ca Institutiile Statului Roman sunt capabile sa gaseasca infractorii. Oamenii din Politie sunt cei mai cei mai cei mai... buni. Adica ei probabil l-au si capturat pe infractor, sau cu siguranta stiu deja cine e, dar nu vor sa dezvaluie acest secret ca sa nu creeze panica in randul cetatenilor"
Se pare ca infractorii au fost intr-adevar identificati. este vorba de 2 cai, primul dintre ei fiind Alb cu pete negre, maro in totalitate si celalat negru, cu pete visinii, gri in totalitate, cu o pata neagra in frunte. In general umbla intr-o gasca mare de maxim shasa cai, si se zvoneste ca l-ar fi ascuns pe Epurash undeva sub Bradul de Craciun. Daca aveti informatii suplimentare, va rugam sa anuntati de urgenta Organele.
Protestele de pretutindeni continua. azi, renii au incendiat Dunarea si se indreapta acum spre Marea Neagra, unde vor aprinde nisipul de pe plaja. reprezentantul renilor a declarat in exclusivitate pentru Bemniai: "Noi nu suntem de acord cu ce se intampla. Cu nimic! Si din cauza asta protestam: vem pensii mai mari, burse, alocatii, mai putini ani la gradinita, cresterea bugetului alocat creshelor, vrem locuri de munca pentru maimute si cresterea salariilor maimutelor care deja lucreaza, vrem pictarea bancilor in culorile Ungariei si vrem unirea Americii cu Rusia si cu Republica Moldova! Si mai vrem tot ce inca nu avem! "
Vom reveni cu detalii suplimentare, mai tarziu, cand vom intra in legatura directa cu colegul nostru, Druji.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro