vineri, 19 martie 2010

vine, vine, vine

În sfârşit o ieşit nenorocitu ăla de soare, ftă-l becu.... amu într-o zî... ieri, mai exact... vineam din Zâua Bună pe Calea Turzii în jos... şi mă uitam la bietele mândre ce stau şi vând mnioajcă...Era aşe frig, să mă bată cucu daca pricep ce anume folosesc doamnele celea ca să nu le îngheţe urda.. că îs aşe dezbrăcate în drum. Probabil că tăt la 5 minute fac pauză de ceai.. vine peştele cu termosu şi le toarnă câte o căniţă de ceiuţ de muşeţel, că îi sănătate curată.
Amu că o ieşit soarele, poate totuşi le-a mere mai bine... că bag sama că ni nu prea produc doamnele cestea... că doară după ce stau acoale în drum atâtea ore le intră praf în chiloţi, cum trec maşinile, le curg mucii de la frig, le îngheaţă obiectul muncii şi urda aferentă lui şi probabil că mai îs şi ciufute. Doamnele astea vânzătoare de mnioajcă la felie îs foarte irascibile şi din cauză că ...din 10 maşini care trec pă lângă ele, probabil 6 le arată dejtu, sau le claxonează..... sau e unu care îşi scoate curu pe geam... Şi plus de asta, tare faine nu-s... aka.... poate că este una cu tăţi dinţii în gură.... în rest au nijte mutre că nici de căţăl nu mărg.
Eeh, nopăi io numa atâta vă rog...că io n-am cunoscut niciodată o de-asta, deci dacă îi vreuna ce citeşte chestia asta de aci, sau dacă ştiţi detalii legate de sistemu de încălzire folosit acoale sus pă deal, vă ro frumos să îmni explicaţi şi mnie. Vă mulţămesc.
***Menţionez că nu intenţionez să îmi ieu vreun job similar.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro