vineri, 12 noiembrie 2010

Al treilea război mondial, noiembrie 2010

Îl așteptam cu sufletu la gură pe război. Ca să nu ne margă numa nouă rău... da să le margă și la alții. Binie, da se pare că o fo cioacă. Nu m-am așteptat la asta. Da, deloooc! Deși, ni nu sântem departe. Oam observat că tăt felu de tragedii se întâmplă... război între bere și tequila...și alte beuturi răcoritoare de genu lor. Oam mai observat că de ceva vreme tătă lumea se listează single pe feisbuc. Să fie oare o nouă eră a despărțitului?
Io cre că în viața amorească există sezoane, ca anotimpurile. Și am o teorie. Normal. Păi, dapi îi logic
Vara... ies mândrele. Se dezbracă, scot chieptu la soare, pticioarele și curu la plimbare pân oraș. Și atunci, flăcăii supraîncălziți și bătuți în cap de soare mărg de la combină în ale procreării. Din acest motiv, evident, cum mijește soarele, tătă lumea se împerechează. Și apăi, i-așe ni... de pân mai până-n septembere, cupluri cupluri happy happy joy joy. Eeeh, dapăi după aia vine toamna. sau iarna. ce-o fi. Soarele se ascunde, muierile nu mai scot pticioarele și curu așe mult pân oraș, țâțele se ascund pe sub oareșce plovere și geci ca să nu prindă pneumonie sau alte mninuni. Și flăcăii...ieu pă ei geci, pufoacie mari mari. Care îi fac să pară mușchiuloși. Muierile arată ca balenele în pufoacie. Da bărbații... ăia arată fain. și sexy. Mari, așe numa buni. Din motivu ăsta, muierile, bată-le vina, mărg de combină flăcăii în ale procreării. eeeh, șapoi îi lasă pe ceia de acasă, dacă n-au pufoaice serioase. Și îi lasă pe bieții, șapoi se pun „single” pe feisbuc... șapoi ceia flăcăi șed de plâng zâua, noaptea, zâua, noaptea.
Da tăt îi binie măh flăcăi! Io vă zâc amu de nijte locuri unie tătă zâua și tătă noaptea îi vară și mândrele se dezbracă. În acele locuri, ele scot țâțele și plimbă curu și pticioarele. Locurile ălea se cheamă CLUBURI și se găsăsc din beci în beci tăt la 2 metri cum meri în jos pă drum. Acoale mereți măh, de vă luați alte mândre și le combinați în ale procreării. Că acoale tăt îi binie că nime nu-și ie pufoaică pă el. Cum să-și ie, dacă-i vară? Mnoa, sper că v-o ajutat, dragilor fără pufoici. Lucruri bune se vor împlânta și păntru voi. Da mereți repidie, nu stați pe gânduri. Că minteni vine rebelionu, și trăbă să aveți ce țuca atunci când intrăm în anu nou la anu și la mulți ani. Să aveți ce f*rici. Noah. Numa binie, nu mai plânjeți.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro