marți, 3 septembrie 2013

Ne mutam!

După cum probabil ați observat, ne-am căutat chirie.. Am găsit apartamente faine, da' scumpe. urâte, da' scumpe.. ieftine, da' prea mici.. diverse. Cu ajentu în pat o durat 2 săptămâni să găsim ceva! Într-un final.. am găsit.
Intrăm noi pe site-urile de pe care citisem absolut tăte anunțurile cu apartamente și ne cășună să vedem și ceva case...că poate este vo' una la 200 de oiro. Și găsim una.. la 250. Și sună bărbatu.
Și-o întreabă pe doamna... că di ce, fiind la casă, apartamentu are balcoane? Și mai ales, la casă fiind, balcoanele de ce-s închise? Și cine mai stă acolo? sau cum îi? mai sunt oameni în clădire?
Și domna îi zice că daaa, mai sunt, că doară îi bloc!
Mbinie, nu-i casă.. îi bloc.. okay.. și la ce etaj îi apartamentu? Nuj exact ce i-o zis domna la Love, că el o priceput că-i la etaju 10.
Pozele tare ne-o plăcut, așe că am zis că merem să-l videm. Fără mari speranțe..
Și merem în mănăștur, ne învârtim ca ciacanăii, căutând un bloc mare. Și nu găsim.. știam că-i în zona Billa.. dapo'.. îs multe blocuri în zona Billa. Pân' la urmă, o sunăm pe vecina care trebuia să ne facă turu' și o întrebăm că totuși.. unie-i? Și apo ne ghidează domna.. către un bloc de 4 etaje.. gard în gard cu Billa. Foaaaartie greu!
O fo dragoste la prima vedere, l-am luat, ne găsiți pe Tășnad 17, la 4. Ieri am căpătat cheia și amu mă duc acoale să rânesc pă jos. Sunteți bineveniți să ne ajutați!
Asta o fo vestea 1. Vestea 2 îi că mutăm și blogu, dacă tăt ne-am apucat. Ne domnim și trecem pe bemniai.ro!
No, Domne ajută și ne îmburdă în Rai.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro