marți, 19 ianuarie 2010

Adunătură de sparţ

Ce s-o întâmplat... asară am ieşit cu Pijcu ca 2 muieri... şi din şot în şot, am ajuns în Jalnis...Până amu nu demult era sara fetelor lunea.. amuu..asară o fo sara sparţâlor... tăăăăţi dilăii, poponarii, ciungii... tăţi sparţii din centru adunaţi acolo... Ăi mai sparţi...o fo un cuplu de domni poponari...: primu din ei... un domn care n-o stat jos tătă sara şi o ţopăit la modu "haaaahahahahahahahahaha, termină". Despre el, aş putea să vă zâc... că avea păr lung...vo 50 de ani...şi un dinte. Unu sângur. Pretinu lui era on domn ce semăna ompic cu Hitler... numa era mai blonduţ. Muama ce-o mai dansat ei 2. ... O mai fo nijte cungi, de fomei, care o stat şî s-o pipăit tătă noaptea.... (într-un fel îi de înţeles, că băeţii erau cam urâţi)... se ţineau de mânăăăăă, se pupau în cur una pe alta, noh... eubire.. Pe lângă ăştia.... plin de moşi de-aceia "domni" beţalăi, oameni ciocuuuuşi.......şi numa de-ăştia...
Din asta cre că ne-o dat o beutura moka... ca să ne îmbătăm şi să ni se pară normali. Da nu erau.
Draji băeţi din lumea întreagă, nu vă ştresaaaaaţi că vă mărg gajicile în Jalnis şi se combină cu alţii.... că nu esteeee!!!!! Este sparţi!!!!!
Sfatu zilei: în loc să vă vaccinaţi, aţi putea consuma multă vitamina C... se găseşte în felia de lămâie care vine cu shotu de tequila.
Adios!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro