marți, 16 martie 2010

Mama ei de bicicletă

Mno binie... La Cluj îi primăvară... îi soare, cântă păsăricile, o răsărit florile, o înflorit copacii.. rândunicile zburdă peste dealurile verzi, pline de iarbă, îi cald şi frumos, copchiii îs tăţi la ştrand.. atâta numa că ninje şi îs minus unşpe grade. În rest îi primăvară, clar. O ieşit ursu din peştera unie hiberna şi o făcut stop cardiac când o fo văzută zăpada.
La noi în familie, toate bune. Iuăn s-o mai umflat ompic, da nu tare... şî... io cu Pijcu ne-am dus în weekedu care o trecut la Arcalia... unie am muncit... o fost aşe frig de mni-o îngheţat neuronii! Mnezoule!! De când am ajuns şi până am plecat tăt o nins încontinuu, măh, că gândeşti că numa de-aia să mă nervez io! Şi normaaaaal, că în sala unie stăteam noi trebuia să fie frig, că doamne feri să fie cald. Şi în beciu unie era chefu... normaaaal că trebuia să fie şi acoale cancer... eeh... şi.. apăi din aceste motive FUTUTE, m-am răcit.. şi acuma mni-o răsărit un testicol în gât.. am o voce de căcat, ni nu pot cânta.. şi care-i farmecu să meri în lume, dacă nu poţi cânta? Mnoa.. da nu-i bai... o fo fain la Arcalia că io cu Pijcu am stat în cameră cu nijte gajici mega tari cu care am râs foartie tare.
Familia noastră îi formată din nijte oameni foartie deosebiţi... când mă uit aşe la pretinii mei... mă tăt mir... de exemplu, amu am aflat că Radu mamii are o abilitate nouă... poate să-şi deie sama dacă o femeie îi pe ciclu... după miros! Că zâce el că fomeile au aşe un iz de cartaboş când îs la stop. Tăţi îs speciali, domnule. Şi din aia îi iubesc foartie tare pe tăţi... Şi când o să creştem mari şi o să avem copii, io o să-i învăţ pe copiii mei să se joace şi cu copiii lu Ioji, chiar dacă o să fie retardaţi.... Aşe mult îl iubesc pe Ioji... îi curvă el.... da io tăt îl iubesc... cre că începem să semănăm (fizic) de când tăt ieşim numa noi 2 în jalnis. Gânieşti că parcă o început să-i mijească ţâţe... şi mie mustău.
Eeeh şapăi ieri o fo zâua maghearilor... deosebită zi.... domnii magheari o ieşit pe stradă ş-o strigat ca tâmpiţii că le tree limbă oficială şi autonomie şi pizda mamii lor le trebe! Da mereţi în ţara curului de unde vă trajeţi şi să vă deie ăia...limbi în cur oficiale.... auzi la ei...în ţară la noi numa maxim româna se voroveşte.... N-am nik cu maghearii că le iubesc pe Szende şi pe Tibi dragă... da ce futaiu meu discută ăştia asemenea porcării? Fac ei protest.... Huăăă!!!



2 comentarii:

Dalioc cu oioioi spunea...

ase ruru, zi-le!!! da-i cu pizda si cu limba!!!

Roxi spunea...

lasa ruru draga, o sa iti trimit chemare sa poti trece pe la mine in vizita de acum incolo, si la dia papadia :))

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro