luni, 1 martie 2010

Mărţişor

Azi te pomini că îi 1 martie... mărţişoruuuuu.... tăt oraşu îi plin de tăt felu de mninuni. iar. M-am dus ieri cu busu..şi din grigorescu până în Zâua Bună, în fiecare sfântă staţie de otobus... milioaaaane de mărţişoare. Unieva pân Zorilor era un stand pe care scria mare MĂRŢIŞOARE ORIGINALE. Aka cum? mărţişoare vero? aka.. nu-s fake-uri.... îs originale... ca adidaşii ăia ce se vând în second-urile lu Tabita? cum vine aia, că io nuuuu dau cu seama.
Am mai observat o chestie.. că domnii ăştia comercianţi o mai scos pe stradă şi ce le-o mai rămas de pe la Valentine's gay...că iară sunt perini în formă de corazon..... pe diferite mărimi, pentru fiecare cap.
Şi aci, în treaba asta cu mărţişoarele, îs anumite reguli clare.... la eubită tree să-i dai on mărţişor cu inimă, sau unu pe care scrie I love you.... la pretene le dai din alea faine, colorate, cu peşti sau tăt felu... la profesoare îi musai să le duci din ălea mai serioase şi să le bagi şi poezie pe spate... (că ţin minte când mă punea mama să exersez scrisu pă altă foaie, ca să fie frumos şi în fiecare an puneam aceeaşi poezie cu "fie ca acest mic simbol bla bla bla bla ") şi la colegele de la şcoală le dai din alea mai eftine şi nu le bagi poezie numa dacă vrei să-ţi dea tema. Aşe se practică... şi aşe se mai practică şi că primeşti mărţişoare de la diverşi.. şi ajungi acas, le pui pe tăte într-o pungă, şi anu următor le dai tu cadou la cine trăbă.... acoale tree numa să fii atent să nu le dai pe alea cu poezie personalizată, gen "Dragă Marie, te iubesc".
Şi aşe zâce tradiţia că de azi până în 9 tree să ne alegem Babă....şi aşe cum îi vremea în zâua ceea, aşe ne-a fi tăt anu. Io mni-am pus în 6 baba, că restu zilelor erau luate. Mie tare mult îmni place luna asta, Martie, că îi zi muierească şi peste tăt îs numa flori... vai de Ioji, bietu, că îi alerjic.
Mno, hai că nu mai cârcotesc.... o vinit primăvara (până peste 2 săptămâni când ninje iar) şi "Fie ca " să aveţi tăte o lună faină, plină de flori şi fluturi în cap!

P.S. pe această cale îi mulţumesc, în numele Grupului de Iniţiativă Creştină Bemniai, lui Dovle pentru că ne-o adus jocu "Eu" şi weekendu care o trecut ne-am spart de râs. De asemenea, să fie clar că acoale unie o fo Cătă la majorat, era o masă, defapt 2..şi erau toţi şi toţi aveau scaun.

3 comentarii:

Anonim spunea...

da' ce treaba aveai in "Zâua Bună" ? >:)

Ruru spunea...

am fo la ţară! :))

Anonim spunea...

meriti un jager pt asta ! :))

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro