miercuri, 5 mai 2010

Zâua Bărbatului, sau.. ce-o fi

Doamnelor şi domnilor de pretutindeni,
Amu viu cu o problemă care există şi nu să duce.. Unii oamini susţin că aşe se zâce corect... ora două şi douăjdouă mai. Amu poate că o fi o chestie ce ţine de sud, mitici, bla bla... Da nuj, mnie aşe mi se pare corect... doi. Că după unu vine doi... unu, DOI, trei... etc. Şapăi vine explicaţia că cică îs două ore.. daaa îs două ore... atunci la ora unu ar trebui să-i zicem "o". Îi ora "o şi jumate". Că îi o oră. Ajtept explicaţii, mulţumesc.
O altă problemă cu care viu îi Azi. Azi îi zâua bărbatului. Mnoa... ce îşi doresc bărbaţii de zâua lor? Că io nu ştiu. Ar trebui să îi duc pretinului meu flori? Şi la Ioji, tăt flori? La tăţi, flori? Sau... ar trebui mai bine să îi cumpăr o broşă. Ce dreac se ia? Mnie oricum mi se pare o porcărie. Bărbatu, da, să zicem că ar merita on minut din zi numa a lui pentru că trăeşte cu fomeia. Io nu zâc nu... că ştiu că-s nebune. Da în rest, fătărăul de bărbat nu face nimic. Mere la lucru şi după aia mere acasă şi se culcă că-i obosit. eventual, vrea să facă şi sex. Pe când femeia... mere la lucru, mere acasă, face de mâncare, spală haine, spală în casă, face copii, face sex, tree să-i pupe în cur pe tăţi şi de-aiaaaa are ziua ei. Da fătărăul de bărbat... păntru ce are zâua lui? Ca să facă pauză, săracu, de la statu şi scărpinatu la momiţe?? Bine... o să ma abţin azi de la răutăţi... şi n-o să mai scriu cât de mult îi urăsc pe bărbaţi... că defapt îmi plac, aşa ei... porci nenorociţi. Şi dacă nu erau ei, era mult mai bine... dar asta e, ne descurcăm cum putem.
Deeeeci, la mulţ ani bărbaţilor, tuturor porcilor beutori de bere şi crepetori de sămânţă! Vă iubim (nu io, femeile în general) pentru că tăiaţi lemne în locu nostru, mutaţi mobila şi .. .. .. ..  cre că cam atâta. Şi ne bucurăm că aveţi o zi numa a voastră, pentru că orice sărbăutoare e binevenită.
La revedere.

Un comentariu:

Alexandra spunea...

Tu, fata, esti bestiala!!!

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro