luni, 21 martie 2011

N-am apă caldă.

Joia trecută am experimentat cea mai jegoasă zi. La propriu... de bună dimieață de la 8, până sara la 8...n-am avut apă caldă și-am stat în casă tătă zâua. Putrezind în suc propriu. Io și tăt blocu. Azi, mă scol cu gânduri mărețe, la ora 8... mă pun și-mi beu cafeaua, pregătită să mă duc la birou, să fac treburi, treburi, să plătesc facturi, să mărg la bancă, diveeeerse. Și ce să vezi... iar n-avem apă. Așe că stăm acas și facem altele...
De vo câteva zile, o fo dezastru în Japonia. Poate de-aia ne-o luat apa. Să vedem cum îi. Da o fo un dezastru de foioioi. Najpa. Îmni pare rău de ei. Sincer. Mă gândesc ce-ar fi fost dacă vinea cutremuru la noi. În primu rând, la Cluj sigur nu era cutremur. Că la noi îi binie și fain. Ș-apăi se ducea dreacu sudu și moldova. Și apăi ne lua dracu. O parte din oameni fujeau la pretinii lor din Spania,Italia,Portocalia....și restu mai stăteau ompic de goleau tăte magazinele și băncile. Luau tăt ce-o rămas întreg... pită, monezi, pietre de mormânt etc.și fujeau cu ele să le vândă în oser în Spania,Italia,Portocalia. Și p-aia își luau merțan.
Amu, numa binie că în timpu știrilor cu dezastru din Japonia, s-o băgat repidie pă felie, războiu din Libia. Io mă tăt uitam la știri și nu pricepeam...eh...că să bate Libia...Libia, Libia... da cu cine?? Ca să pricep ulterior că Libia se bătea cu Libia. Și cum binieînțăles, nici păntru alții n-o sunat binie treaba asta.... cum sărăcie să să bată ei între ei?  repidie s-o făcut ceva consiliu, s-o strâns acoale tăți jmecherii și s-o discutat. ”Noh. Cinie mere să să bată cu Libia, că ne facem de căcat? Sarkozi...bemni-ai căcatu...tu demult nu te-ai mai bătut cu nime, măăăh fătărăule. Amu, tăt Obama s-o fo băgată în războaie... Ia treci tu de te bate cu Libia.” Ș-apăi ce era să și facă Sarkozi baci- o vorbit el că să bate el cu Libia...și-amu Libia s-o nervat pă el și o zâs că și ei să bat cu Sarkozi. Deci, amu războiu îi cu Franța. Haha, ce binie că nu-s în Franța. Amu atâta mai lipsește, să ne baje și pe noi Băse la înaintare. Îl și văd pe Băse: ”No, futuții ăștia de români o zâs că n-am condus binie? Și-o rupt pwla de Eba căi tută? Noh, las că vedeți voi, fută-vă becu... În Libia cu tăți! Femei, copchii, pensionari, bujetari, tătăăă lumea în Libia! Mai protestați fuvu-vă-n aripă? Cine-o protestat să margă în Libia, să vă văd io după aia dacă vă mai plânjeți. Restu în Japonia, la adunat moloz. defapt...nu în Japonia, că acoale și după cutremur, tăt îi mai binie ca la noi. Restu în Franța, să vă bateți cu Libia!. ”
Cam astea-s știrile principale. Eeh...în rest, o babă o fo violată, unu și-o băgat un cucuruz în fund, apa s-o luat pe Bartok Bela 5 și afară încă plouă. Sporturile încă se joacă. La televizor, nu aci.
Cum știți tăți, desigur, în săptămâna ce-o trecut era să câștigăm o sticlă de Jager. Noh, n-am câștigat. Apăi, poate vă gândiți că ne-am supărat. Nu. Di ce? Pi.. premiul nu era o sticlă de Jager, era o sticluță de Jager, cam cât o bere de mare. Care oricum n-ajunjea păntru tăți pretinii mei bețivi. Și pentru că n-am câștigat sticluța de Jager, am primit o sticlă mare mare de Jager. Premiu de consolare, pe care l-am savurat în curtea barului, spărgându-ne toți. Mulțumim lu Nelu pentru acest gest minunat. Am fo profund impresionați.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro