luni, 14 martie 2011

O experienta de tot cacatu

Era odată ca niciodată o fată. O cheamă didu. Didu are o casă. Un părete defapt, da na. Și la ea acasă o vinit o doamnă.
Azi dimineață, bliduțu se făcea că învață la ea în cameră... tată-so făcea baie..în baie, desigur... o dimineață normală. Dintr-o dată, Bliduțu a fost lovită de un damf sincer de căcat diareic. Atunci, bineînțeles, s-o nervat și o strigat la tată-so că să închidă ușa la baie. Dar ce să vezi... damful de căcat nu vinea din baie. Vinea din bucătărie. Unie doamna care era la didu se căcase în gunoi. Înfundată în rușinile căcatului, doamna o luat gunoiu și s-o dus cu el. Didu o mărs în treaba ei, o fo aerisită tătă casa..și mai cătă sara o vinit napoie ca tăt omu acas. Și s-o apucat bolunda să spele prin casă...și dintr-o dată, iară o pălit-o damfu de căcat. De data asata  vinea de pe burete. Cu care burete s-o fo ștearsă doamna la cur. După ce s-o căcar în gunoi. Mai multe nu pot scrie că mor aci de râs.

2 comentarii:

Andrei spunea...

dic anestezie sa nu te doara anestezia =))))

Anonim spunea...

cu ce isi pierd romanii timpul...suntem o natie de inculti si mie nu mi vine sa rad la asemenea povesti...putina cultura se poate?

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro