vineri, 12 decembrie 2008

asta e pt shomlea. cu dedicatie. despre iubirea care nu moare niciodata.

Corazonu, bemniar... ce tat atata mninuni de foioioi. Treaba este in sinea ei foarte simpla. te vad, te miros... ii buna... dupa aia.... ma dau pasta cap sa-ti croshetez luna de pa cer.. si dupa aiaaaaa corazonu betzash!!!!

pasaroiu oioi: iooooooi!!! nenorocitaaaa!!!!! nu mi-o dat bip azi!!! clar, ma inseala... beeeetzash! s-o dus curva in bar. beeeetzash!! ii curva, clar. maaaah....n-o dat destula saliva cand ne-am mozolit :| ca diiiiic!!
unie dragoste nu e, facem. unie nu-s probleme, facem. si tat asa... bineinteles.... ca ase ii.... in fond...
si pasarica oioiioioioi: di ce pana mea sa-i dau bip?? poate ma prinde si sa gata centzii. shapoi, dara ca marg in bar, ca este boys acolo care da bere.

in timp ce copiii din africa mor de foame, pasarile isi bat capu cu corazonu, dic! meri, mah, ca astea is ia-ase-ni. ca ganiesti amu ca ii gata viata in suparare ca pasarica n-o stat destul pe oo. sau dreacu stie. si-amu ce-i ashe mare big deal... ca lol, te paraseshte sau te futie-n noroc...tu stai shi te cantzi ca fraeru si iti tunzi venoasele, binieeeee maaaaah, doara nu-i bai!!! shi rugaciunea: meeeh, Doamnie ajuta shi nie da f/relatii.. si iubire multa... we love vodka: nu te inseala, nu te uita, si te si futie de cap. si tace. shomleea, vi lav iu!

2 comentarii:

alexus spunea...

lav iu ol gais!!!!:*

Anonim spunea...

as vrea sa adaug ca cer drepturi de autor,vreau sa fiu mentionata!!!!!!ACEST MINI CANTEC A FOST INVENTAT DE MINE!!!!!!!!IMPODOPESTE MAMA PORCUL!!!!!cer drepturi de autor si o bere bauta de puik in sfanta sara de ajun cand om bea sfanta tzuica de la maramu :D AM GRAIT EU,CARE AM FOST!

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro