miercuri, 30 septembrie 2009

Copii fără viitor. Capitolu şasă.

Uau, cică începe facultatea. Mnoah. o fi începând. O vinit studenţimea bat-o cherjerea, şî de-atunci tăt sătucu s-o vitalizat. Chiar şi la mine în faţa blocului, se dărâmă o casă. În oltimele 2 săptămâni, în week-end o fo făcută festivalurile berii. Unu, primu, la ăla n-am fost. La aistea două din weekend-u ce-o trecut.... am mai trecut p-acolo... şî m-am mninunat.
Apăi dară că la U-fest, beţaş... o fo prezent on banner cât covoru din camera mare, cu "Controloru Liber". Cine aprajdeu' mamii măsii îi controloru aista, şi de unde până unde îi el liber? În fine... prezentatoru mni-o plăcut cel mai mult. Aterizat de undeva de pe o altă planetă, cu un accent drăguţ (parcă era ăla ce dublează desenele animate... cre că el era..), prezentarea lui o fo cam aşe: "Doamnelorrr, domnişoarrelorr şi domnilorr! Urrmeazză pentrru dumneavoastrră... ansammblull folclorric Viţţaaa dee Viee!!". La on moment le-o zâs la ăştia... Viţa de viţă.
Concertu o fo bestial... atâta numa că publicu era plin de copchii cu forme grave de retard avansat... maxim 15-16 ani... cu nijte beţaş freze.... că ori erau ciopârţiţi, ori, gâneai că au păduchi. Măh, ftăvă ciaplău'.. pă voi, mamele voastre nu vă văd că sunteţi jegoşi şi dubioşi???
Aşa... deci... respectivii "roacheri".... o început să facă pogo pă tăt felu de pese... mai lente, mai puţin lente.... ei n-auzeau cine ce cântă, da se împinjeau de mama focului, ca vacile când vine tăurică să le deie cuc. Pe această cale îi salutăm călduros pe pretenii lu Vălcănel, care s-au împins în noi, le mulţumim din corazon că nu ne-o lăsat să vedem concertu, deşi ne doream... Să vi se usuce!!! (n-o luaţi personal) Io cu jcu, ca 2 doamne ce suntem, i-am înjurat, am dat cu doza (goală) după ei şi jcu cu halba (plină). Personajele astea dubioase... îs on fel de copchii... relativ grăsuţi, care şi-o lăsat plete, nu s-o spălat pe cap... şi vor să pară duri.... probabil că mărg la beserică de Paşti, şi încep să se împingă pe "Cristos a înviat". [ Ieeee!!! Pogo, măh pwlă!!!!!!!! Suntem roacheeeri!!! Dă din cap, măh fraere!!! OOOO!!!!!! ] .
Şi apropo de mărs la beserică... dacă prin absurd, cumva, Andy Ghost de la Altar ceteşte mninunea asta ( as nu m-o lăsat Dalia să-i dau mesaj) ... să-mi zici pliz, ce cucu mânci de reuşeşti să râgâi atâtea pese? Şi măh, băeatule, du-te la beserică, că mie mi se pare că tu nu eşti fericit.
Draji copii portocalii, cam atâta de la noi..... despre gogoşarii ăştia care se vrea roacheri... probabil o să mai auzim... dar fiţi fără frică... că le dai două.... se emoţionează şi plâng în pernă.
Acum vă părăsesc, mă duc la liturghie, să fac pogo. pentru că sunt cool. Şi viaţa îi de câcat. Şi eu fac pogo... ca să uit de viaţă, care este de câcat...pentru că dacă te împingi şi cazi jos, măh fraere.... viaţa nu mai e de câcat, măh pwlă... şi în plus... dacă dai din cap pe colinzi... ejti jmecher.
La revedere, o zi bună şi Sărbători fericite!!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro