miercuri, 16 decembrie 2009

Ninje în tătă ţara

La rubrica "Bemniai meteorologu", vă anunţăm că anu ăsta pare-se c-avem zăpadă de Crăciun... noh ce fain... amu dacă picăm pe jos de beţi, o să ne doară mai puţin....
Zâce că ninje în tătă ţara... tăăăăt accidente, tăăăăăăt zăpadă, în tătă zâua.... ne-am dat ieri cu Dacia lu Iuăn... pă deal în jos, pe post de sanie, că pe drum nu poţi mere.
Şapoi, zâce că vine Crăciunu... foaaarte fain Crăciunu....îi sărbautoarea mea preferată.
Îi fain că ne punem brad. Anu ăsta, o luat mama 3 brăduţi mici, că cică să punem în fiecare cameră. Eeeh, îi binie că aşa facem economie şi la globuri, că mai mult de on glob pă fiecare nu încape. Îs aşe mici, că pot să i-l bag la Iuăn la mizerie şi nu dă cu seama.
Îi fain Crăciunu că merem la colindat. Din casă în casă la tăţi pe care-i ştim şi le bem tăte alcoalele. Îs unii care s-o prins că suntem aşe beţivi, şi cumpără de-acelea ieftine... da noi ne-am prins şi la ăia nu ne mai ducem. Numa la ceia ce au pălincă şi vin de casă.
Îi fain Crăciunu, că stăm tătă familia.. eeh...şi s-apucă tăţi să se laude cu copchiii lor, dup-aia să-mbată şi se ceartă pentru moştenirea lu buna şi a lu bunu. Îs faine rău mesele în familie.. nu poţi fuma, îţi numără mama câte pahare bei (multe), face crize, te timite să te culci, nu poţi zâce "pulă" că face bunica infarct (că ea numa de 2 ori o fo văzută ştromu...când o făcut copchii)
Îi foarte fain Crăciunu că face buna sarmale şi tăt felu de ciorbe... eeeh şi după sărbători mă ceartă că ce-s aşe grasă... pe mine nici nu...da pe Iuăn săracu... tulai, că şi când mă gâniesc, ăsta s-a face de 300 de kile!!
Noh... ce să zâc... îi fain Crăciunu...
Dacă vreţi să vă colindăm anu ăsta.... sau să participaţi împreună cu Grupul de iniţiativă creştin democrat Bemniai la mărsu din casă în casă, vă rugăm special să lăsaţi un comment în care să precizaţi numele, adresa şi ce aveţi de băut acasă.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro