marți, 8 decembrie 2009

O vinit Moşu...

O vinit Niculaş... ne-o adus un preşedinte ....second hand...... da nu îi bai. Îl înţălegem pe Moşu, că-i criză şi doară nu şi-o permis unu nou. După o cursă strânsă care o ţinut tătă duminică noaptea (ni nu s-o mai uitat lumea la Superbingo),pân la urmă Iliescu o pierdut. Nooooh najpa. Aci.... în tăt răul îi ş-un bine:
- Vadim s-o nervat şi o apărut la televizor. aşe bine am râs!
- Becali o zâs că dacă iese Băse, se mută 5 ani din România - se desfiinţează Steaua, îi amanetăm palatu, numa bine!!!
- Geoanucă zâcea că-l pune pe Vanghelie ministru :)))) haaahahaha. Pe Marean. Deci tăt îi bine. că nu l-o pus.. Marean ăsta, păntru mitici îi numa bun. da nu păntru o ţară întreagă, măh băeţi, că suntem şi noi o grămadă de ardeleni aci, ompic mai sus! Iliescu, tataie, da dumneata nu i-ai fo zâsă le Geoanuc aista că nu-i binie?? tulai doamne, măh, doară nu eşti bătut în cap.
Amu pesediştii comuniştii s-o nervat şi o zâs că bagă contestaţie.... că n-o fo corect, că di ce Pedeliştii o furat mai binie ca ei. Mno... najpa. Dară că o furat... tăţi o furat, numa Vadim îi corect. Di ce nu-l punem pă el preşedinte? io bag contestaţie.
Îi fine... postarea asta am pus-o ca să-i mulţumesc la Niculaş păntru cadouri.
Săptămâna asta ne pregătim sufleteşte, că vineri este Booha Party... care Booha Party... vaaay...... îmi vine să plâng numa când mă gândesc. Îi probabil cel mai tare chef pă care l-o văzut poporu!
Cam atât. Să trăeşti Moşule, te salut!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro