vineri, 28 mai 2010

Amoru şi trendurile

Aşe, deci amoru şi trendurile. În 1900 toamna când era bunica fată, oamenii aveau nijte principii foartie clare după care mereau la futut. Adică.. se lua frumos on om şi o oamă, se comparau acoale ce pământuri, care, cum, îi puneau acoale de-i împreunau frumos, puneau de-o nuntă şi ceia mereau acasă şi făceau acoale doi, tri copchii. Nu tu tăt atâta suferinţă, ce plm ce plm. Nime ni nu se plânjea. Că doamnele erau doamne, bucătăresele bucătărese şi curvele curve. Amu îţi luai ce puteai, după buzunar. Da uniiieee că nime nu se sfădea p-atunci.
Unieva pă la jumătatea drumului de-atunci până amu, o descoperit tâmpiţii ăştia telenovelele. Şi repidieeee le-o trebuit la fomei şi la bărbaţii sensibiloşi, vezi doamne iubiri imposibile. Din acelea de "fug cu tine în lume, chiar dacă eşti ţigan travestit". Ş-apăi... de-atunci încoace o fo musai să se inventeze divorţurile că se omorau ăia pe capete. Noh, atunci o început doamnele să fie bucătărese şi bucătăresele doamne. Curvele nu.. ălea tăt cutve o rămas. Cre că atunci o descoperit şi omu că îi orice, numa bigam nu.
Ş-ajunjem astăzi... o specie de TULAI DOAMNE noi SUNTEM BOLUNZ (io nu)!! Specia în care fomeia tree să fie şi bucătăreasă şi curvă şi şi doamnă(olo!!!).  Măăh.... şi io deja m-am plictisit. La noi îi ori iubire imposibilă la cornet, ori futai pe halbe de bere. Sau shot-uri de tequila. Suntem o jeneraţie ce mere pe principiu "ori ne futem, ori ne dăm cu spray. Şapoi dacă ne dăm cu spray, să ne dăm şi în ochi să nu ne pută pleoapa!". Faceţi ce ştiţi voi că ş-aşa facţi rău.  io nu pe dau cu sama în ce direcţie mere lumea..că aci tăte îs fără lojică... combinatu, divorţatu, făcutu de copchii, tăte zâci că se întâmplă în momentele celea când o ia omu razna.. de la pe puţin aer, sau de la vin, sau de la şti-i planeta...
Oricum, io am auzit azi o vorbă de duh pe care cre că tree s-o împărtăşesc cu voi, de la colega de birou a lu mama citire:
"Îs 3 lucruri în lumea asta care nu mărg amestecate:
Cafeaua cu zahăr
Vinu cu apă
Iubirea cu căsătoria"
Amin

P.S. Trendu anului 2010: tăte cuplurile se despart, conform tradiţiei din 2008. Ioji, meri cotă-ţi fomeie repidie repidie!!!
P.P.S. io nu-s aşe trendy.
P.P.P.S. obosessionu îi de căcat.
eeee, io beu cofa fără zahăr.

Un comentariu:

Urda spunea...

lapte...

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro