luni, 31 mai 2010

Nu, serios, ce-i cu trendu? 8===> & ){}(

Râdem, glumim, da de olo nu ne batem joc.  Ce-aveţi tăţi, măh inamoraţilor?
Să ne amintim, draji inamoraţi, amorezate, suflete chierdute în mrejele eubirilor imposibile, de anu 2008... an în care fără excepţie, tăte cuplurile pe care le-am ştiut io o cel puţin luat pauze. Binie... da cam tăţi s-o fo despărţită cel puţin aşe...o secundă.. Am gândit că o fo on an blestemat... da cre că din ceva motiv o vinit iar anu 2008. Sau poate că aista-i on trend din acela ce tăt vine din 2 în 2 ani. ts ts ts
Aşe.. deci, amu, din câte ştiu io, suntem în 2010. Iară se ceartă tăţi. (io nu încă şi sper să scap. da dacă mă părăseşte o să ştiu că nu-i vina mea, că aşe îi trendu.) Cum intru pă feisbuc, văd acoale că tăţi devin Single.(numa văruca se mărită. o ştiut ea di ce o zâs că vrea. să fie sigură că n-o părăseşte). Cum mărg pă oareunde, văd oameni trişti că i-o fo lăsată muierile. Mă duc pă floaster, văd fomei părăsite. Merem la oarece chef, tăţi îs trişti. Că s-o fo părăsită. Mda... Până amu-i o lună, tătă familia noastră era cupluri cupluri. Amu.. tăţi îşi beu minţile de supărare. Norocu lu Ioji! O ştiut el de ce nu şi-o cotat domnucă. Ca să n-aibă cine-l părăsi.
Şi io (că-s aşe deşteaptă) am o explicaţie.. Cre că de vină îi în primu rând futaiu ăsta de vreme. Tăt plouă şi ominii se deprimă. Şi când plouă, cum zâce vorba ceia din popor... îi vreme de făcut copchii sau de numărat banii. Copchii nu face nime, că o scăzut alocaţia de mamă..şi bani.... n-avem ce număra, domnule, de când cu reducerile astea de salarii, pensii şi alte cele. Şi atunci, omu amorezat se deprimă. Dară că! Că tree să stea în casă.
Astea fiind zise, drajilor, nu fiţi trişti că a ieşi soarele şi păntru voi! Cu toate că amu vă vine să treceţi pă dos, păstă ompic de timp v-a trece. Şi dacă nu v-a trece... noh, najpa. Păntru consiliere şi terapie de corazon îmbucătăţit, contactaţi-ne cu încredere la bemniai la yahoo punct com. Primim orice fel de plată, în special în natură: beri, sucuri, ceapă, cartofi etc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

subscriu si eu, is un parasit :))

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro