marți, 4 ianuarie 2011

Rebelionu

Ca orice eveniment important, rebelionu se cere rezumat... pă blog...că pozele nu zâc tăt. Vedeți dumneavoastră...există mai multe tipuri de revelion. Noi am avut unu în Loldova. Nu-i zâc Loldova că ar fi de râsu curcilor acolo..ci că o fo funny și că ce-o fo acoale merită povestit. Așadar... io cu love și cu încă o domnucă dragă ne-am dus din Piatra Neamț cătă Bucovina cu un pseudo autobus care o plecat cu noaptea în cap. Pe autobus, on domn asculta povești pă telefon. Nu știu exact ce era, da era din Biblie, zâcea ceva că te vede Dumnezo că ce faci cu nevasta în pat...și era pă telefon. Pe spicăr. Am ajuns în Gura Omorului...unie am stat 4 ceasuri până o vinit troagherii ăștia de la Cluj să ne ducă la cabană. Și love nu vroia să mă lase să dorm în baru în care ne-am fo proptită. urât din partea lui. La on moment dat, ne-am fo mobilizată, ne-am pornit cătă cabană. Doamne ajută, am ajuns și am început să bem.
În prima noaptie, unu din pretinii mei o adormit cu nădragii trași până la gerunchi, în așe mod de tătă lumea i-o văzut ce-avea mai drag. O fo și poze, da le-o șters nesânțâții. Cum să zâc... o început binie petrecerea. Ca să înțălegeți dumneavoastră...atârna așe în tătă splendoarea dânsei, cu uouă și tăt. Binie, o fată o fo numa care o văzut live și restu băieți. Noi ne-am fo uitată la poze.
Apăi și dat fiind faptu că petrecerea o început la 3, binieînțăles că la 12-1 s-o gătat. A doua zi... ce credeți dumneavoastră că am făcut noi. Ne-am dus, normal, la beserică. La ceia albastră. Binie, da până să ajunjem acoale....cu tăte că era evident drumu.... noi ne-am pierdut și-am ajuns la on schit. Că așe ne-o dus Ioji. Și nici măcar nu era schitu ăla care trebuia. După aia ne-am dus în Gura Omorului unie am văzut colindători... opriseră ăia drumu și erau nijte draci care tăt urlau. De remarcat o fo unu in mod special care avea o pelerină galbenă, pă care era desenată o fomee dezbrăcată și pe care scria ”I love you, La multi ani”. No șapoi după aia ne-am dus de-am beut iară. Și ni s-o gătat apa, ne-am spălat la pwli cu gheață...ce să zâc...o vinit anu nou. Și-o vinit draci și la noi acasă, ne-o cântat Pușca și cureauă lată (ăștia s-o înțăles cu proprietaru cabanei, să facă fifty fifty câștigurile). Și am început petrecerea. Am tăt țopăit, am mai beut ompic, l-am făcut pe Adrian zeu, s-o făcut dimineață, Sabina s-o umplut tătă de GRĂSÂMII, Adrian ajută și ne-am culcat. Șapoi o vinit a treia zi după scripturi când ne-am apucat de beut pălincă. Și-apăi s-o îmbătat femeile, s-o dezbrăcat tăte și am făcut orgie. Nu chiar... da ar fi fost fain. Ce să zâc. Am avut șemineu. O fo binie. Și p-aia ne-am îmbătat iară, ne-am culcat, am vinit acasă și ne-am hodinit și-amu no dă să vie anu nou, să-l văd cât îi de mândru!
The end.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro