marți, 25 ianuarie 2011

Troagherii

Vă rog frumos să nu vă supărați, da nu mă pot abține. Postarea asta îi despre troagherii de Flying Circus, specie nouă în satu nost. Binie, ei nu umblă numa în Flying Circus, mărg în tăte locurile. Cum să vă spui io vouă... ei ascultă ... muzică de aceea de sparți... care îi faină ea pân la urmă.. câteodată....dar ăștia de care zâc io o ascultă numa când îs sparți. Poate nu-s destul de explicită. 
Fomeile... fomeile troaghere de flying circus au maxim 17-18 ani. Binie, și încă câteva handicapate cu ciroză care se cred tinere. Cum spuneam... maxim 18 ani, da rar. Tăte au maxim un metru și-o pulpă de pui și au capu roz. Sau roșu. Unele. Altele au păru încâlcit. Fomeile astea se sparg și se îmbată și p-aia viu și ne calcă pe noi..mai ales pe Didu, pe pticioare, că de plante ce sunt, nu pot umbla drept. Da-vă în căcat!!! Despre vestimentație, ce să zâc. Una mai faina ca aialaltă. Ori îs dezbrăcate, ori au hainele prea mari. Accesorii multiple au aceste ființe mirifice. Io nu dau cu sama care-i șpilu cu ochelarii. Di ce li se pare cool la tăți să-și puie ochelari, cu sau fără lentile, în stilu lu bunica. Apoi, să nu uităm de mirificele căciuli, în stilu lu Axinte (cela de la Vacanța Mare). Binie, amu... de moralitate nu-i vorba. Dacă nu-s destul de bete încât să moară pe unieva pe jos, se combină cu masculii.
Masculii... arată exact ca fomeile. exact. același stil vestimentar,tot. Și îs mega gay!! Să-mi trag ceasu, că nu-i normal, măh copchii!!! Îs din ăia ce și-o dau la caca! Fac dragoste în mizerie! Își râcâie unii altora căcatu!! Își bagă pulile în noroiu altora!! Se f*t în C*r!!!!!!!!! Și nu luați asta ca pe o jignire la adresa gayilor. Că ăștia nu-s gay. Îs POPONARI DE RÂND!!!! 
Deci, pe scurt...poponari, lesbiene, drogați, midgeți, cântărețu zâci că-i avortat... mă simt prost că-s normală. Și de-aia nu mai mărg acoale. The End.
P.S. Vă rog frumos, dragi preteni care frecventați locu cela, să mă scuzați. Desigur, nu mă refer la voi. 

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro