marți, 26 ianuarie 2010

Apără-te singur, dă-l dreacu vaccin!

Azi la BemniaiDoctoru, vă prezentăm o listă de sfaturi pe care a-ţi face bine să le luaţi în considerare ca să vă apăraţi de gripa porcină şi alţi viruşi extrem de periculoşi.
1. În primu rând... beţi multe multe lichide. Ăstea le găsiţi în mod normal în sticle sau în pahare...sau în doze de-acelea de tablă. Aja... recomand călduros berea, voka, vinu şi tăte celelalte mninuni de beut care au batăr 5% alcool.
2. Vitamina C... se găseşte în feliuţa de lămâie din shotu de tequila şi în sucurile combinate cu vodka în cocktailuri. De asemenea, o puteţi lua din felia de portocală ce se dă în unele baruri cu şotu de jager.
3. Vă sfătuim călduros să nu vă mozoliţi pân baruri cu oameni care prezintă simptome de gripă porcină (tuse seacă şi alte mninuni)
4. Dacă ieşiţ afară dezbrăcaţi, creşte riscu de îmbolnăvire... drept urmare, vă sfătuiesc călduros să staţi în club. Dacă mereţ în bar şi transpiraţi de la zbenguială, faceţi bine şi... nu ieşiţi afară, în drum...că vă răciţi. Ca să nu treanspiraţi pe tare, îmbrăcaţi-vă sumar...
5. Mişcarea îi foartie sănătoasă...mereţi şi faceţi mijcare...pe mese, lângă mese, sub mese.... pe bar, pe scenă... păstă tăt.. şi faceţi mult sex, că pune mulţ muşchi în mijcare.
6. Berea conţine proteine, vinu ajută la circulaţie şi vodka îi foarte recomandată pă frigu ăsta canceros..
7. Consumul excesiv de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţi.. 
Dacă sânteţi cuminţi şi faceţi aşe cum am scris io aci, foarte probabil n-o să luaţi gripa porcină. Şi nici alte boli periculoase. Şi ni nu îi musai să vă vaccinaţi.
Sănătate la doamna!




Un comentariu:

Anonim spunea...

Am zis!

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro