sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Cu si despre Ja(l)nis

Dupa cum stiti cu totii, Ja(l)nis este un club din satucu nostru unde meri ca sa bei (si nu ompic), sa te distrezi (daca ai tovarasii langa tine), sa asculti aceeasi muzica de 46 de miliarde de ori si sa agheti.. Buuuuuuuun, noh treaba asta cu
agatatu ii ompic mai neaose.. In sensu ca ii mult de explicat..


Asa, prima treaba ii cu fetele. Maaaaaaaaaaaama soare fereasca-te sfantu cat de urate is alea care merg in janis (ok, cu mici exceptii).Si tu, ca baiat (sa zicem dragut, destept, bine imbracat si tot tacamu) te uiti dupa alea care mai aduc cat de cat a om, daaaaaaaar alea se ingramadesc toate pe scena unde ajungi mai greu decat un ciung de ambele picioare care vrea sa se dea jos din 30 dimineata la 8. Bun, pe alea le lasam dracu.. Da is celelalte, alea care arata ca spirterii care ii vezi ca ies dimineata de la birt, numa cu ceva urme vagi de sani. Bun, si alea stau fix in mijloc unde-i agitatia mai mare si asteapta pana se imbata toti si le gasesc atractive (ceea ce de multe ori le si iese, believe me.. ). Ca noh, esti bat, ai vrea sa pisti si tu ceva, nu poti mere nicaieri (cu atat mai
mult pe scena) si stai acolo si te combini cu una din aia, ii ceri numaru, ii zici cu incredere ca o sa o suni a doua zi si totu ii perfect (ca la momentu ala ti se pare ca ii ok treaba). Da a doua zi te suna ceva prieten si incepe si rade la telefon de se caca pe el :"Ahahahahahaaaaa !! Cu urata aia ma ?!?! Ahahahahahahaaa !!". Si tu atunci incepi sa-ti aduci aminte "vai de capu meu da urata era aia". In fine, si dupa aia te suna ea (ca noh, n-ai dat niciun semn de viata), nu-i raspunzi bla bla.. Da baiu ii ca mai mergi si a doua zi si la fel.. Da ii ok, ca ai parte de diversitate (numa sa nu te mai vada aia de seara trecuta ca ii bai).


A doua treaba e cu baietii. Aici nu prea ma pricep, da sunt cateva tipologii. Is aia care se cred in obosession si vin imbracati super trendy-cool-morandi si cred ca o sa piste tipe din alea ca in clipu lu fraieru ala cu chica bomb, da saracii merg acasa cu buza umflata sau cu o grasa urata si cu boli. Mai sunt batraneii, aka tipi intre 35 si 100 de ani care ar mai agata si ei ceva da bucti ca nu se uita nimeni la ei.. Probabil pleaca si ei acasa cu ceva grasa care o impart cu obsession guys. Si mai sunt.. tarantoci care numa scandal au in cap, ca vezi doamne daca il calci din greseala sau ii dai un umar in nas ca te-o impins careva ii sfarsitu lumii.. In fine, aici mai completeaza ruru ca nu ma prea pricep la ei..


Si cu asta v-am pupat, si sa nu ziceti ca nu v-am zis care-i treaba in ja(l)nis.
Numa bine, sanatate, lumina, intelepciune si adevar !

3 comentarii:

Anonim spunea...

legat de femei .. in janis e o filosofie simpla (cel putin eu o am) .. daca are tenisi in picioare e minora cu siguranta (ceea ce ii mare bai) .. daca are orice altceva (cizme cu/fara toc, pantofi, adidasi, opinici) sau chiar desculta .. nu mai e minora si abia atunci intra problema cu tzatzele .. kg in plus .. buzele .. etc :)

Flaviu spunea...

Mah, mai sunt si tipele alea urate nasoale rau care vin si se freaca de tine pe la spate, sperand ca poate poate nu intorci capu si pui numa mana pe ele pe la spate ;)), iar cand intorci capu'... deja e prea tarziu...

Apoi is tipele alea ce monopolizeaza sectiunea "La Buda" de se face coada in 3 incaperi in afara de buda.

Si sa nu uitam de specimenu "pitzi de obosession" care stramba din nas de la intrare pana la iesire (sau buda) ca li se umplu narile de fum si e inghesuiala si cald. Pai daca-i asa ce cauta acolo?

Dar alea pe care atunci cand le vezi iti aduci aminte de unde a aparut expresia "ai o fatza de-mi sta ceasul", tipele atea sunt campioane, cum pun mana pe un fraier il trag de manutza prin tot clubul de parca ar fi castigat trofeul "Miss Rromania".

Eh, ar mai fi multe de zis, dar nu-mi vin acuma in minte...

Ruru spunea...

Lumea din jalnis....se împarte în disperaţii şi disperatele care mărg la cotat de futac.... şi fete şi băeţi... asta îi prima categorie... în general îs nijte adevărate specimene pe care nu le vrea nime, mărg la combinat, nu ţin cont de detalii...După aia îs oamenii care mărg să party, că îi muzică bună...asta ar fi categoria a 2-a... şi mai îi o categorie ... o s.o numim categoria Ioji..care mere şi să combine, şi s-asculte muzică, şi să se distreze, şti-l planeta.
Prima categorie... îi cam 80% din tătă lumea care-i acolo, categoria a 2-a...îi cam 19%...şi categoria Ioji...îi restu. Că băeatu ăsta îi aproape unic.

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro