joi, 13 mai 2010

Mini golfu'

Draji pretini şi nu numa,
Sâmbătă o să fie vreme faină şi de-asta şi nu numa, se deschide mini-golfu din grigorescu land, de pă strada Donath 170 (lângă gredină).
Pe bune!
Clujeni iubitori de sporturi urbane şi nu numa, haidaţi cu toţii de vă veseliţi şi de vă exersaţi băgatu bilei în gaură, în regim moka. Aka fără bani. Aka pe gratis.
În plus de 12 găuri în care tree să băgaţi bila, noi vă mai dăm şi sucuri şi beri la preţuri mici mici mici de tăt, voie bună şi evident, puteţi să viniţi să mă vedeţi pe mine. Care, eu, îs foarte jmecheră. Pe lângă mine o să mai fie acoale şi domna Didu, care îi o jmecheră şi domna Dalia care îi foarte dotată şi în ediţie limitată Iuăn... şi pentru că suntem de treabă, vă lăsăm să vă faceţi poze cu sânii lui.
Deci, să recapitulăm:
SÂM-BĂ-TĂ
15 MAI
MINI GOLF
GRIGORESCU
AER LIBER
TĂTĂ GAŞCA
MOKA
DONATH 170


Aşe... deci.... ăsta îi on joc pe care tătă lumea îl poate juca... copchii, bunici, părinţi, cânie, tăţi. Organizăm şi zile de naştere păntru cine cui îi zâua. Îi jmecher păntru că se poate fuma, se poate aduce cuţu, se poate sta la plajă (bine, nu cu ţâţele goale), avem muzică şi beutură eftină. Cine nu vine, nu vine. Da haidaţi măcar o dată, amu cât îi moka, şi de nu v-a plăcea...nu i-ţi mai vini! Doamne ajută la tătă lumea!


Un comentariu:

Anonim spunea...

veneam daca nu ploua in halu asta..ca doar stau in grigorescu;))

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro