sâmbătă, 31 iulie 2010

Levălurile la Relații.

Deci.... omu în tătă viața lui are familie, bla bla pretini.... tăt felu și la on moment dat descoperă sexu opus cu care începe tăt felu... de ... relații..... și io, în mninunatele mele cujetări melalcoolice, am descoperit levălurile relațiilor.... și le pun aci, că altă treabă n-am.
Primu level : Futacu = acel om cu care facem dragoste fără să îl ținem de mână ori să-l țucăm. Îi așe... ca on fel de ... pretin bun care rezolvă problema LTP. La levelu ăsta nu se pune problema de cadouri de Crăciun și de Paști. Futacu poate să difere de la futai la futai, situație în care persoana în cauză se numește știoarfă, sau poate să fie unu tăt ăla și atunci cei 2 inculpați pot să treacă la level 2.
Level 2: Gagic = om cu care te țuci și ocazional te și mozolești în afara futaiului. adică, așe pân parcuri.... sau.. la cinema.... . Îi prima fază din orice fel de relație... aia boring în care fiecare s-apucă să abereze despre copilăria lui, aia de „Hai să ne cunoaștem mai binie”.... în situația asta ominii fac dragoste, da nu chiar animalic...așe mai gentle... și dacă de exemplu unu nu-l mai sună pe ălalalt, nu se supără nime, că nu-i nici on bai. Eeeh, da între timp, dacă ominii ăștia se mai combină și cu alții, iară nu-i nici on bai... nu-i înșelat... . Cum să vă explic io, gajicu îi pă scurt omu cela ce te scoate o dată pe săptămână la o bere, te țucă, te .. noh... poate..., și p-aia mere și își vede de-a lui.
Level 3: Pretinu = îi deja după câteva luni de gajicărit... îți știe pretinii și tu p-a lui.... ieșiți aproape tătă zâua împreună, vă distrați, îi prezinți părinții bla bla, futaiuri din astea... faceți sex în tătă zâua și îi pfuaaaaai de pfoioioi ce fain îi! eeeh la levelu ăsta deja începeți să vă luați cadouri de Crăciun: perne, ursuleți, inimioare și futaiuri din astea fără folos. Aci deja îl baji pe feisbuc la „in a relationship with” și eventual baji maxim 2 poze cu voi 2 împreună, ca să știe tătă lumea că nu-i cioacă.
Level 4: Iubitu= levelu ăsta îi ăla la care încep femeile să o ia razna, devin nebune.... Aci tăte conversațiile încep și să gată cu „te iubesc, iubi iubi iubi bleeaah” în loc de „servus/pa”. Contu de feisbuc îi comun și îi plin de poze cu mozoale și inimioare..la fel și id-u de mess și tăte celelalte chestii. Bineînțăles, inculpații n-au viață seperat unu de altu.... ies împreuna păstă tăt și își fac planuri de nuntă și de bebelași. La levelu ăsta... când îi crăciunu ominii ăși dau bani unu la altu să-și ieie ce-și doresc, saaaau cumpără ceva obiect păntru amândoi...împreună... cu inimioare, musai.
Aci... îs 2 variante de level 5.. prima îi când innebunește numa unu (de regulă femeia) și celălalt își bagă pwla și dă New Game .. și o ia de la început. Varianta a doua îi când innebunesc amândoi și pun de-on măritat. Despre asta nu știu prea multe, că n-am trecut de level 4.
Noh... să vă fie de folos, la anu și la mulț ani!!!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro