miercuri, 4 august 2010

transmitem de la mare

Bună zâua draji pretini, vă scriu să știți că suntem binie. Am vinit la mare. Îi cald rău aci și apa de la robinet nu-i bună de beut. da nu ne plânjem, binie măcar că noi ne tăt îmbătăm...și nu ni-i rău. Mna, apăi cum ne-am așe pornit noi duminică noaptea... am mărs cu mașina o parte dintre noi.... așe... șeptie... aci îi o poză de pe drum, din mașina lu ioji, din ploești:
cum am ajuns am și tras o bae și-am căpătat beri moka... de la o domnucă draga...

 poze de sara n-avem, că n-aveam aparatu la noi.  Mnoa, a doua zi o vinit și căpcăunii ce-o vinit cu trenu. Și apăi ne-a fo dusă la plajă .. p-aia noaptie-n vamă țucu-te... am prins cu jcu și cu pretinu nostru Cătă 2 mai răsăritu pe o plajă dintre 2 mai și vamă... pfuaiaiai, aproape că mni-o dat lacrimile și corazonu. 

Șapoi după asta am suferit de cald și tăte cele, da n-o fo bai că sara ne-am apucat iară să bem... o vinit și pretinu nostru Edi care are țoaglă și ne-o dus cu motoru. P-aia am mărs în vamă de-am mai beut ompic. acoale am asistat la o partidă live de făcut dragoste...era o domnucă, una Laura ce o făcut dragoste cu mai mulț domni.... eeeh o fo fain, și cu Cătocu ar fi vrut, da fraeru dormea..... nu-i bai, că peste câteva uni împlinește 18 ani doamna, deci nu-i foartie grav... mnoa apăi am stat iară de-am prins răsăritu, și după aia ne-am cățărat io cu blidu pe țoagla lu Edy și-am fujit în Costinești... unieee ne-am urcat în barcă și am fujit în largu mării.... acoale am văzut delfini și alți monștri marini... o fo fain.... p-aia am vinit napoie, tăt pe țoaglă.... binie, amu îi drept că putea să ne ia poliția că eram 3 beți pe motor, fără cască și alte mninuni... da binieee măăăăăh! Na și pozele.... să vedeți că nu mințim.
Mna, cam atâta deocamdată..... suntem binie și bronzați... ne-o killărit bâzgăii, da nouă nu ne pasă că ne chișăm pă ei. Noi ăștia, distractivii, salutăm pă tătă lumea, din fundu 2 maiului și din aprajdeu vămii.salutări. Asta îi on fel de vedere.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro