vineri, 22 mai 2009

foarte tare ziua asta.

:D de vo câteva zile încoace, gândești că am bolunzât. Așe bine mni-i!!! Șapoi... azi, deși m-o sculat tanti Maria, care vine din când în când să facă curat, o început zâua bine. Că mni-am amintit de zâua de ieri.... când ieri.... o avut Iojca concert... O fo foaaaarte fain. Mni-o crescut corazonu când injerii aiștia o pornit sunetu... după vo două ceasuri de așteptat. Mamucha ruleeeeeez!!!!!
Mno șapoi după concert, ne-am dus câțiva în janis... unie.. am râs tătă sara, și nu de bată, că de omenii de p-acolo. Erau așe vo 4 mâțe, tare trendy ele de felu lor.... care așe își scuturau bijou-urile și posterioarele, de oooooioioi.. Atâta numa că nu se așe potrivea cu decoru, nici cu muzica.... da ele erau mijto...
Ne-am mai râs de un gadjo-emo, care tătă sara mni-o zâmbit ca un tâmp.. o mutra de aia de ''tulai biji", ce-avea ăla... Mno, șapoi, m-am spăriet, îi drept, da ne-am distrat bine de tăt de el. Mni-o plăcut că m-o întrebat dacă Jcu Jcu și cu mine suntem frați, io i-am zis că da (lol) șî el o zâs că Așe binie semănăăăăm! Meeeeeri mah!!!
Mno... ș-amu binie că-i vineri... că vinerea... îi post.
Vă iubește Ruru pă tăți!!!!
P.S. Ruru și Iojca salută pe această cale Moldova :))
P.P.S.: Retro, muchas sănătate și fericire la toate Constantinele și la toți Elenii care și-o sărbătorit ieri sărbătoarea.
P.P.P.S.: O salutăm pe această cale pe Cumnă care îi la dracu în praznic
P.P.P.P.S.: Anunț: Alex Spaciu, (cu accentu pe a) mere la America, faceți liste cu ce vă trebe de-acolo , c-o primit viza (esteeee!!!)

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro