miercuri, 22 mai 2013

Dieta de slabit

Tăt îmi apar pe facebook, acoale în dreapta, reclame la tăt felu' de diete cu tăt felu' de prafuri din extracte de tăt felu' de ciuperci rare de pe Marte. ”Vrei să slăbești?” DA! ”Vrei să arăți bine în costum de baie?” DA! ”Vrei să arăți bine fără să te ridici din pat, mâncând numa pizza, shaorma și slană cu ceapă?” DA! numa că aia nu se poate. Pretenu meu Flaviu o slăbit cu dieta Dukan. Pentru detalii, citiți blogu lui. Aci nu-i blog de diete. Aci îi altceva.
Deci, dacă ești ditamai omu și vrei să slăbești, în primu rând tre' să nu mai mânci nimic și să te ridici din pat. Atâta. Fortie simplu. Te scoli dimineața, ți-i fome, bei apă. Meri la servici, ți-i fome, bei apă. Meri acas' de la muncă, tătă lumea mâncă, ți-i fome, bei apă. Meri la bere cu pretinii, tăți beu bere, tu bei apă. Meri acas' de la bere, bei un pahar de apă și te culci. La un moment dat o să te înveți fără mâncare. Ca și calu lu Țâganu.. care s-o învățat fără mâncare în vo' 2 luni.. numa că săracu o murit, nu se știe di ce. Da' dacă nu murea, trăia și acuma fără să mânce nimic.
Pasu 2, după ce nu mai mânci, îi ridicatu' din pat. Trebe să meri. Dacă nu poți fugi, că te rostogolești, atunci încearcă măcar să umbli repidie. Atâta. Rezultate garantate.
Știu că funcționează, de-aia că am un pretin care o făcut fix invers și s-o îngrășat vo 60 de kile.

2 comentarii:

Unknown spunea...

=))))))))))))))))))))))))))))))))

Unknown spunea...

=)))))))))))))) moooor

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro