sâmbătă, 18 aprilie 2009

Caii?

Astăzi, numărul şomerilor a crescut cu o unitate, criza mondială făcând o nouă victimă. Fiul Epuraşului ar fi trebuit să ocupe locul vacant, însă AGZ a considerat că acesta nu are calificarea necesară, întrucât a abandonat studiile încă din grădiniţă. Epuraşu Jr. nu va mai primi nici alocaţie, el fiind sortit astfel, să moară de foame. Situaţia astfel creată, este una de haos, decizia zânelor surprinzând întreaga planetă.
Pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de naţia epurilor, Renii au ieşit în stradă. Ei au protestat pentru că se tem (le e FRICĂ) să nu rămână la rândul lor, şomeri. Moş Crăciun a declarat pentru Bemniai că nu intenţionează să înlocuiască renii cu cai, pentru că ar încetini producţia de OO, dar a luat în considerare angajarea unor găini-de-tufe-pitici, o rasă foarte rară. El a mai declarat că ar avea nevoie de maxim shasă găini, renii putând fi astfel folosiţi în alte scopuri. Ca şi replică, renii au ameninţat un protest violent, care, după cum susţine şi NAŞA, ar putea degenera într-un al treilea război mondial.
Blondele din Bambu, de asemenea au protestat azi, întrucât nu vor mai putea folosi caii în scopurile de până acum. Prostestul lor a constat în faptul că şi-au aruncat bureţii din sutiene. Sloganul lor a fost ''Don't push up the Cai''.
Caii nu au nici un comentariu referitor la această situaţie, dar au promis să dea mai multe detalii la Înviere. În această seară, copiii nu vor primi cadouri, iar cei care au vopsit ouă sunt rugaţi să le arunce la primul coş de gunoi. În cazul în care nu aveţi un coş de gunoi la îndemână, Primăria se oferă să le colecteze.
Vom reveni cu detalii, de îndată ce corespondentul nostru Druji se va întoarce din Laponia.
Bumba nu are nici un fel de legătură cu această încurcătură, şi pe această cale, îi urează La Mulţi Ani lui Şomleia.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro