joi, 9 aprilie 2009

ce lume bolunda

Mno... jmechera treaba.... lumea asta de cacao se face praf incetuc incetuc. Pana amu, nu demult, tatie erau roz, tara era in floare..:)) amu ii cam salut.
Prima.. vremea... doaaamnie feri de vreme... ca bolunzasc. Ma uit la meteo cu foarte mare interes sa zica domnii aia cand ninje, sa-mi fac programu de mars la strand... shapoi domnuca ai zice: ''apaaaai, n-o sa fie frig, da totusi, ompic mai frig. Apaaai n-o sa fie nici cald, da.. nici frig... o sa fie.. bine.. vreme faina..'' Foarte vreme faina, drept. Afara ii soare, frumos... azi. ca maine, stie planeta.. vine zapada si se redeschide sezonu de mars la sanie, ca sh-asa l-am ratat.. Noaptie buna, lume bolunda!
Apai, dupa aia... criza... Criza, doamnieee feri-ne, ca gandesti ca ne-o secat de minti pe tatz. O scumpit bolunzii astia tigarile... sh ma intreb: daca io nu mai fumez, ca n-am bani de tigari, din ce saracie oi muri?? ca doara... din ceva motiv..trebe... ca for ever nu-i fain sa traiesti. Mai ales pe criza asta. Tatz omenii is pe spate. Gandesti ca se gata lumea, din cauza crizei. Adica...bani avem, da nu-i sparjem, ca-i criza si nu se stie niciodata.
Dupa aia... cel mai jmecher nou trend... razboaiele.. de shpe zile incoace.. tata lumea iese in strada sa protesteze. O fo batranii, ca le trebe pensii (amu ca-i criza). Dupa aia, elevii ca bietii is stresati, ca au orele prea lungi, betzash si-s foaaaarte obositi. Dupa aia, am iesit, noi studentii din motive foarte bine intemeiate... sh dupa aia s-o pornit Basarabia pamant romanesc sa se rascocoaie impotriva comunistilor. Comunisti care, io ma mir, ca mai exista...adik..noh..ma mir..de-aia, ca ase ma mir io. Sh azi, deschid cu iojca monstrul de tembelizor, sh vad titlu: 'Greva grefierilor'.
Sh dupa aia... mare tam-tam, ca ganiesti ca cui ii pasa... povestea nemuritoare Gigi+Vadim=love, ca deja imi vine sa-mi scot ovarele si sa mi le pun la prajit, ase tare ma doare capu sh m-am acrit de astia.
Sh atunci... ma ganiesc io... ca ceva nu-i tare puhab aci.... ori ii o foaaartie stransa legatura intre tate fenomenele astea dubashe... oooori ii ecva ce le-o pornit pe tate. Ideea ii ca...pentru ca ii criza, n-am bani. Sh pentru ca n-am bani, profit de vremea faina de afara sh protestez in Chisinau ca sa-mi dea Gigi bani sa-mi platesc intrarea in Janis. Ca-i scumpa in week-end si io vreau sa merg. Mno cam atata. Deci, ne intalnim toti la shepte in A. iancu sa protestam fiecare pentru ce-i trebe... sh zic asa... macar sa facem unu... mare... fiecare mere ish zice treburile... cu pancartele lui... ardem cladiri, vedem noi. Azi, de exemplu, io o sa protestez impotriva cutremurelor.Ca ma nerveaza cutremurele. Am zis.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro