luni, 28 decembrie 2009

Pe tron


Procesul defecării poate fi plictisitor şi de aceea omu’ constipat îşi găseşte diferite activităţi să-şi ocupe timpul pe budă.....
1. Încă din cele mai vechi timpuri, omul constipat a citit pe tron. Ce citeşte omul constipat pe tron?... nu recomandăm cărţile foarte bune, pentru că o carte care te ţine cu sufletul la gură poate inhiba procesul căcării. Mai degrabă ar merge pe budă o revistă proastă, sau un ziar tâmpit pe care, după ce termini, îl poţi folosi pe post de hârtie. (şi pe timp de criză, e bine să economisim)

2. Pe lângă ziare, reviste şi cărţi, sunt foarte mulţi costipaţi care rezolvă integrame, rebus şi sudoku atunci când se spurcă. Ăstea, de asemenea, pot fi folosite pentru ştersu' la cur. 

3. Telefonu’ mobil, pe budă, e folosit de mulţi pentru jocurile cu efect laxativ, gen Snake 2, sau pentru SMS.... sub nici o formă nu recomandăm convorbirile telefonice de pe tron, dar dacă totuşi o faci, încearcă să te beşeşti silenţios, să nu tragi apa, şi să nu te scremi în timp ce vorbeşti (te poţi screme,însă, când vorbeşte celălalt).

4. Mulţi indivizi constipaţi se duc să se cace cu laptopu în braţe. Probabil pentru că există o infinitate de lucruri pe care le poţi face în timp ce te spurci. De exemplu, stai pe mess...vorbeşti cu preteni, colegi şi ei n-au habar că tu te scremi pe budă. Ăştia de la Yahoo, ar trebui să pună în lista aia de statusuri predefinite (gen „not at my desk”) şi statusu „mă cac”. Asta ar însemna că eşti chiar mai mult decât Available...şi în plus, oamenii care se cacă deodată ar putea schimba păreri despre proces. (O astfel de conversaţie s-ar putea încheia simplu: MS (mă şterg) ) 

5. Sunt mulţi, însă care pretind că nu-au nici o activitate când stau pe budă. Ăştia-s cei mai răi... ei, atunci când se cacă...se gândesc la diferite lucruri... „Vaaaaai, oare ce mai face pretena mea, X?”, sau „Vai, ce dor mi-e de iuby” şi mai trage câte un pârţ printre gânduri. Cred că cel mai urât lucru pe care poţi să-l afli e că un om se gândeşte la tine când se cufureşte.
6. Sunt sigură că lista continuă..





Simţiţi-vă liberi să completaţi lista. Adios!


Un comentariu:

Berbecar Alex spunea...

Hai ca mai sunt si cei care, cand se caca, se caca si doar atat... like it, live it, love it.....dump it... in the end it doesn't even matter :P Acestia sunt adevaratii maestrii ZEN ai CACARII... sunt cei care atunci cand elibereaza bestia, intra intr-un stadiu de meditatie mult avansat generatiilor noastre "slabe"... sunt cei care se screm cu gandul, imping din suflet si dau nastere rahatilor PERFECTI.. acesti sunt foarte rari, si ocrotiti de lege... (in cazul in care ai calcat in vreo unu, ia-o la fuga si vb ceea....DON'T LOOK BACK, adica fugi in pizda matii mai repede)ca poti sa iei si pedeapsa capitala... Multi sunt de parere ca pana si arta Feng-Shui s-ar fi dezvoltat dintr-un astfel de cacat, dar istoria lor merge foarte departe in trecut, de la primul homo-extraterretus (adica homalaii aia mici si verzi, da pe cand traiau ei ca niste maimute paroase). Nu ma prea pricep la incheieri dar pot sa zic Keep doin' that shiet (adica, nu-l tzine in tine) ;-)

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro