joi, 25 februarie 2010

Drago bete

Ieri o fo dragobetele... aşe se zâce în popor că cine nu se ţucă de Dragobete, nu se mai ţucă tăt anu. Mnoaaa, najpa... io nu m-am ţucat ieri, ftu-i mama măsii, şi am vrut!
Oricum, la noi în centru satului, acoale lângă cal, la ceva oră, sara, s-o făcut concurs de mozoale... aka mereai acoale cu domnucu sau domnuca, te mozoleai şi ei îţi dădeau un premiu. surpriză. Amu nuj, că io nu m-am riscat... una că mni-o fo frică de oareşce herpesuri, sau boli de jinjii...  că n-am fo sigură cu cine mă pune să mă mozolesc... io am vrut cu Blidu, da nu cre că ne lăsa. În fineee.... fain concursu de mozolit..... era fain să facem ceva show porno pe la Realitatea Tv şi să ne vadă bunicile... numa aşe vinea Buni de scotea cocu şi dădea cu el după noi.
Noh... şapoi mai pă sară, ceia de la PDL o făcut tăt concurs de ăsta în Big apple... tăt cu premii surpriză! Îmni şi imaginez.... pixuri cu votaţi E.Boc de-amu-s 5 ani, pixuri cu votaţi Băsescu de-amu-s 8 ani, calendare portocalii din 2007, şi tăt felu de expiraciuni de-acelea portocalii. Şi ăia de la PSD o avut ceva acţiune din asta de Dragobete... l-o dat pe un fraer pesedist la televizor de-o zâs că el îi îndrăgostit de partid :)) Lăbarule!!! Pe lângă asta, o făcut şi ei concurs, da la ei o fo cu poze...
Mno, sper că voi ăştia mai pă fază aţi câştigat oareşce ieri, de sfânta zi a Dragobetelor....  io mni-am asumat riscu de a rămâne neţucată tăt anu... deşi nu cred, că mă pupaţi voi tăţi unieva.
Adios, amigos!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro