vineri, 3 septembrie 2010

Di ce se mută tăți pe feisbuc

Amu-s vo sheptie ani, parcă, tătă lumea era pă haifaiv. Care haifaiv îi tărâmu unie găsești tăăăăt ce vrei. Da, da chestia îi că amu nu mai îi așe cool. Adică,amu tătă lumea trece pe tărâmu ălalalt. (Unie, apropo, am 444 de pretini hahah!) 

Pe feisbuc îi cool, că poți să ai vaci, găini și propria afacere. lol. virtuală, dară că. Și la animalele astea trăbă să le dai de mâncare.  Și dacă ești grijuliu cu tamagoci-urile tale, feisbucu te răsplătește cu nijte bănuți cu care n-ai absolut nimica ce să faci. Pe haifaiv nu cre că îți dă nimica. Da poți și acoale să ai vaci, în lista de pretini cocalari.

Pe feisbuc mai îi jmecher că ăștia ce o dezvoltat mninunea astea de lume virtuală, o găsit și ceva programe extraterestre cu ajutoru cărora... dă-ți sama... feisbucu poate să-ți zâcă fix când mori, când te măriți, cu cine te măriți, cum o să arate copchilu tău, cu ce persoană ultra celebră semeni etc. 

Iară, mai îi tare, că pe feisbuc poți să afli în TIMP REAL când se eliberează on vajin, respectiv o măciucă, ca să poți repidie repidie să te baji pe felie. În același fel, afli când se ocupă, cât îi de binie, ba chiar și câștigătoru.

Cel mai fain îi că poate să-ți placă ceva și p-aia să nu-ți mai placă... adică se poatie să îi zâci la unu că îți place poza lui și p-aia să îți retragi părerea și să îi zâci că nu-ți mai place. voi pricepeți? (îi ca cum io m-aș duce la pretinu meu și i-aș zâce că îl iubesc la disperare și în secunda următoare i-aș zice că defapt îl detest. ceea ce n-ar fi tocmai anormal, conform vorbei celebre că ”de la iubire la ură îi numa un pas”, da cre că ați priceput. sper.) Mă refeream la like/unlike. 

Cel mai, da ceeeel mai cool pă feisbuc îi că tăți îl au și un tărâm al creștinității. Inclusiv Cristos, la care poți să îi dai mesaj, în caz că ți-i lene să te rogi. Și Biserica Ortodoxă Română, care are vo 30 de fani de tăți.

Altă treabă care-mni place mie îi că aci nu poți vedea cine să uită la profilu tău. Aia îi binie, că io urmăresc nijte băeți și mă uit la pozele lor tăt timpu. Și dacă ar vedea, poate că s-ar prinde că-s pe urmele lor să-i omor. Plus, că îi și mai enteresant, că dacă nu știu exact cine se uită la a mele, presupun că tătă lumea și mă simt binie. 

Nu știu ce m-aș fi făcut fără feisbuc. Ăsta îi adevăru. :)) 

! Beware ! This is ă caterincă și not a commercial for that stupid crap. Vă rugăm să o tratați ca atare. 

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro