joi, 9 septembrie 2010

Obreja și Viorel de la Fântânele șeptie

Tăt omu care stă la bloc are batăr un vecin care fute meciu. Peste tăt există batăr unu care trăbă el să comenteze, să cheme poliția, să vie la ușă cu sucitoru că ”Băh copchile! te zâc la măta!!”. Și nuj di ce da mi se pare că cu cât te chinui mai tare să șezi în liniște, cu atâta vine el mai des. La mine în bloc era mai demult domnu Tocaci, da de la ceva vreme încoace s-o mai potolit. Era și tanti Pricop, care s-o fo mutată... și mai îi o tanti jos, da nu se poate mișca, așe că nu vine la ușă.
La Ioji, acoale îs mai mulți. Fătărăii o chemat poliția mai demult. Și la Blidu... la care facem cel mai des chefuri... acoale îi on țăcănit frustrat, pe numele lui Obreja. Copchiii din fața blocului îl strigă Obri. Și Obreja ăsta o fo spaima noastră de când eram bebelași. Nu sări că vine Obreja. Nu juca folbal în casă că vine Obreja. Nu te da cu sania în casă că vine Obreja. Nimic n-aveam voie să facem. Și de câte ori ne adunam la fam Oros, vinea Obreja sus și trogherea el acoale ceva. După aia... pauză vo câțiva ani. Până în anul 2010, când.... OBREJA REVINE!!!!! Și REVINEEE!!! Și p-aia REVINEEEEEE! da, și o vinit el amu într-o sară la 12... că el mere la lucru la 5 și că să oprim muzica (care nu merea, cântam io) și p-aia o mai zâs ceva de fiu-so că o fujit de acas din cauza lu Didu.... și că ne pârăște... și ceva căcaturi din astea. Și noi am strigat RĂZBOI! Și voi nu știți... da Obreja când vorbește, scoate flăcări pe nas. El coboară de la etaju 3 la 4, nu urcă. Fiu-so lu Obreja se iubește sângur. Obreja își parchează 3 mașini în 8 parcări....că așe vrea el. El îi Obreja și nime nu-i ca el. Numa Viorel cu capu chel, care o vinit azi dimineață că cică noi i-am vandalizat ... atenție... contorul de gaz! Nu i-am vandalizat noi nimica și am dovezi. Erau prea beți băeții ca să îți fută ție ușa și... atenție!.. contorul de gaz. Și dacă tăt vroiau să spargă ceva, îl spărgeau a lu Obreja, din motivele enumerate mai sus. Teoria mea îi că o vinit Obreja nervos că iară o făcut vecină-sa chef... și o mărs la Viorel care tată-so îi administrator, o băgat acoale o plânjere contra fam Oros și p-aia o vandalizat contoru de gaz și preșu...și ușa... și o dat vina pe noi. Gata!!!!! Am rezolvat misteru. Mai multe despre Obreja și război nostru, în nijte postări viitoare. Stați tunați, urmează: Obreja și fiola puturoasă. Obreja, hai la petrecere! și nu în ultimu rând, Fiul lui Obreja și balconu!

Un comentariu:

Anonim spunea...

in locul vostru as pune un fir de la curent pe clanta de la usa lui obreja. sunati la sonerie si vedeti ce se intampla. asta ar trebui sa il mai linisteasca pe d-l obreja.
Succesuri de la Tg-mures.
Alezu

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro