duminică, 31 octombrie 2010

Jocuri, jocuri

De ceva vreme ne-o prins boala jocurilor dinacelea de te joci p-o tablă cu pioni și mninuni. Și binie, amu nu asta îi important. Chestia îi că trebe să diversifici în serile ăstea de jocuri.... că altfel te plictisești. Înveți pă de rost cuvintele la activity, și așe mai departe. Mnoa, așe că amu, m-am gțndit io, draji pretini, cum să facem noi să diversificăm serile noastre sociale ca nu cumva să ne penetreze plictiseala.
Na, primu joc.... îi jocu ce ni l-o sujerat domnu de la magazinu de jocuri, adaptat. Fiecare are câte on pistol, sau câte on cuțit. Începe ăla cel mai mic și pușcă pe cineva. După aia, în sens orar, tătă lumea se pușcă pe rând. Cine moare ultimu câștigă.
Jocu al doilea îi cu pupat. Ăsta îl știu din moși strămoși, ne jucam la bloc când eram copchii. Deci... se pun într-o cameră fete și băeți, în număr egal. Se stinje becu și fiecare băiat tre să fută o fată. După aia se aprinde becu și pe fata pe care o futut-o, fiecare băiat tre s-o pupe. pe obraz.
joc de băut, iară. se aprinde televizoru și se dă pe știri. Se bea astfel: un shot păntru de câte ori zâc ăia ceva de Boc, un pahar de bere păntru fiecare accident de mașină, unu de vin roșu pentru viol și unu de vodka de câte ori auziți cuvântu ”criză”.
Spânzurătoare. Se ia o grasă și se spânzură de o grindă. Ceilalți oameni se gândesc la on cuvânt în magheara și îl mimează. La grasă i se dă drumul numa când o ghicit cuvântu.
Ruletă studențească, iară. Jocu ăsta l-am citit pe feisbuc. Se pune o muiere într-un lighean, în genunchi. Se pun 5 sau 6 handralăi în juru ei și se învârte ligheanu. În dreptu cui se oprește ... la ăla trebe să-i sugă măciuca. Și tăt așa.
Lanț. La jocu ăsta pot participa oricâți. Fiecare om trăbă să-și numească degetele. Aka să le deie nume și să le zică la tătă lumea. După aia, trebe să-și bage un deget în curu lu ăla din față. Ăla din față la ăla din fața lui și tăt așa, până se face on lanț. După aia, fiecare om trebe să încerce să ghicească numele dejtului pe care îl are în cur. Dacă nimerește i se scoate, dacă nu, trăbă să aștepte până-i vinie rându iară ca să mai încerce.
Noh, cam atâta deocamdată. Când mni-or mai vini idei, le-oi scrie să vă jucați și voi.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro