vineri, 1 octombrie 2010

Vasilică de la noi în sat o ajuns la facultate

Era odată unu Vasilică la noi în sat. O gătat liceul și-o fo vinită la facultate la Cluj. Apăi Vasilică și-o făcut el bagaju, și-o băgat în el zveteru ce i l-o fo făcută buna Marie, ciorapii de lână ce i-o fo făcută mânie-sa, clopu căpătat de la bunu Doru și o păreche de nădragi luați de la osăr. Și pe lângă tăte ăstea și-o pus trișpe borcane cu zacuscă, doișpe cu gem, mălai, lapte, nijte uouă, o găină și trizăci de litri de pălincă. Și așe cu tăte ăstea îndesate într-on sac de rafie și încărcate în căruța lu badea Gheo, o vinit el la Cluj.
Ajuns aci, prima și prima oară s-o dus de-o dat găina la decan și o împărțit nijte pălincă pe la ceilalți profesori. După aia, o mărs de s-o cazat. Acoale s-o împretenit cu colegii lui de cameră care l-o fo învățată ce-i aceia bae, cum se pornește dușu și foartie important... că nu tre să să spele în lighean ca la țară... și nu tre să-și puie o oală lângă pat unie să să pișe când îi vine noaptea.
Primu an o fo mai greu. După aia, deja în anu 2, Vasilică de la noi din sat era tare jmecher. Clopu lui era la modă... și ochelarii lu bunică-sa erau. I i-o furat în vacanța de Paști, când o mărs în vizită. O mai tras pă el nijte nădragi mov de la soră-sa, și-o mai luat ceva căcaturi din osăr.... și s-o făcut hipster. Merea pă la party-uri de hipsteri, fuma tăt felu de prostii: gazon, fân, ce mai avea p-acasă. Tăți îl credeau cool.
În anu 3, Vasilică o descoperit lângă Căminul zero....o clădire nouă. Obosessionu. Și o mărs acoale zi, noapte, zi noapte, zi, noapte.... pân la urmă și-o schimbat și freza și și-o făcut freză de-aceia de struț. În Obosession era cool Vasilică, că era sânguru cu clop. No. Și-apăi unieva în vacanța de Paști.... o vinit Vasilică acasă la mânie-sa și i-o zâs că se face gay, că fetele nu-l plac. Normal că nu-l plăceau, că doară arăta ca un hipster gay. Mânie-sa de nervi, i-o tăiat pula și l-o pus în poartă, să-l vadă tăt satu. Să să învețe minte copiii că nu-i binie să faci dinastea. Pân la urmă Vasilică o murit la naștere. The end.

Un comentariu:

Bogdan Tătulea spunea...

E foarte simpatic BEMNIAI. O să-l mai citesc cu siguranţă. Poate vei citi şi tu FOAMEA. http://foamea10.blogspot.com/

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro