luni, 26 august 2013

Cateva sfaturi pentru oamenii bolnavi de gelozie

Draji preteni de pretutindeni, io sunt de părere că femeile sunt nebune. Știu asta, fiindcă-s femeie și sunt și io o țâră dusă de-acasă. Da las că nici cu băieții nu ni-i rușine. Că-s și din rasa lor unii scăpați în cap.
Pentru că am găsit deja un bărbat care nu mă bate și nu mă pune să-i croșetez șosete, este evident că am experiența necesară să vă dau sfaturi.

1. Dacă pretenu' tău mere pân la magazin să ia o pită, nu însamnă că face sex cu vânzătoarea. (cu mici excepții, desigur)
2. Ai tot dreptul să-i interzici să se mai vadă cu pretenu' lui cel mai bun, dacă i-ai prins cel puțin o dată sărutându-se pasional.
3. Mai există și alte femei în lumea asta și nu tăte vor să facă sex cu el. Că dacă vroiau tăte femeile din lume să facă dragoste cu el, nu era nebun să își cote pretenă. Numa zic.
4. N-ai tu treabă că ce mesaje primește el pe telefon. Dacă ai treabă, 'samnă că ceva scârțâie acolo și o vinit momentu să-ți coți altu.
5. Nu mai tăt țipa.
6. Așe cum tu ai un pretin bun, poate că și el are o pretină bună.
7. Ce-o făcut el înainte să te cunoască îi fix problema lui. Ce-ai făcut tu înainte să-l cunoști îi fix problema ta. Dacă, totuși, afli c-o fost criminal în serie, atunci părăsește-l politicos și mută-te din țară.
8. Șansele să te lase îs la fel de mari ca șansele să-ți facă 2 copchii. Da dacă ești nebună, primele cresc.
9. Dacă faci scene în public, te faci de rușine. Nu mai tăt țipa.
10. Dacă tu ești prietena ideală, n-ai di ce să te stresezi. Când țipi și faci crize nu ești femeia ideală. Ești femeia nebună. Numa zic.

*Articolu de sus nu are nici un fel de dedicație.
**L-am scris pentru femei, că dacă-l scriam pentru bărbați.. poate se înțelegea greșit. Oricum și vouă vă sună!!!
Sănătate!


Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro