duminică, 20 iunie 2010

După ce să gată ploile

După ce trece mninuea ceasta de cod verde-galben-roz.... şti-l planeta... o să vie iară căldura. Mă distrez când văd pă la meteo tăte codurile celea..... aşe zâc ăia "se anunţă cod galben"... şi când plouă, şi când îi cald...şi când îs inundaţii... îi ca on fel de metaforă la "ai de capu meu, îi grav". grav de cald, de frig, de ud, da grav. Mnoa, bemniaţi voi cu tăte codurile voastre.
Noh, da important îi că unieva cătă sfârşitu săptămânii care începe minteni... o să ridice domnuca de la ştiri codu galben de-amu, care presupun că îi la ploi...şi iară o să margă tăţi la ştrand... sau pă someş... după posibilităţi. Vara asta, moda îi tăt la fel de de-ampulea ca în anii trecuţi. Dacă vreo clipa v-aţi gândit că anu ăsta o să margă lumea la ştrand să să scalde... gâniţi-vă mai binie. Nuunuuu... o să margă să se piţiponceze şi să se combine. la cartelă, clar.
Din colecţia de vară 2010, vă prezentăm următoarele:
1.Domnucă dragă cu păpuci de nuntă. Se ia domnuca şi se unje cu oloi...sau untură... orice. După aia îi întinde binie păru, să fim siguri că nu intră în bazin. După asta se feşteşte binie binie domnuca...aşe pă tătă faţa să nu se oserve că-i hâdă... şi i se traje în pticioare o păreche de păpuci de nuntă... de lac, cu toc cât capu meu. Va fi futută.
2. Greţoşenie asexuată epilată pă chiept şi pe pticioare. Se ia on... bărbat... se epilează până arată a fomeie, se unje cu oloi sau untură... sau supă de pui, nu contează...  se traje on slip pă el.. cât de strâmt, să se vadă că în trecut o avut coae....i se prinde o salbă aurie de 23 de kile la gât...şi se punie la colţ de bazin să enerveze oamenii normali... binie, aci putem adăuga accesorii... de exemplu celularu cu manele.... ghiul de aur, ocheri de plastic fără lentilă... diverse mninuni. Foarte important! ominii care se deghizează aşa, musai musai tree să flegmeze în bazin, pe jos, pe ei şi pe oaminii din jur.
3. Balena albastră dezbrăcată de tăt. Nu zâc că ominii graşi n-au dreptu la soare şi la pwlă... ba au. Deci, se ia grăsană urâtă şi proastă şi i se traje o păreche de chiloţi minusculi. I se dă jos ţâţeru şi se lasă să curgă.
Binieînţăles... voi (noi) restu, care nu ne gătim pe tare înainte să merem la bazin... n-avem ce cota acoale. Ăla nu-i să meri numa aşe să te scalzi...îi numa păntru cine poate. Noah, ne vedem la ştrand pă vineri. Îmni aduc placa şi slănina să ne unjem.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro