joi, 17 iunie 2010

Teoria cu turma de diboli

Turmele de diboli (salbatici)...de aceia ce mărg de bolunzi pân sălbăticie.. pân pădure, pân câmpuri, pân ape, pân...deşert....pân.... munţi.... sau pe unie or mere ei.... nu ştiu io pe unie mărg dibolii.... sălbatici. Da, în fine... turmele de diboli (sălbatici) mărg ei aşe mai mulţi... tăt aşe ca uăile, numa că-s diboli.... sălbatici. Şi dibolii ceia mai slăbuţi, ceia ce nu pe să grăbesc când mărg cu turma..şi-s aşe molâi, n-au chef de nimic... îs aşe că ni nu poţi discuta cu ei, că-s aşe.... ca on fel de fraeri....da nu fraeri, că doară îs oricum diboli.... da aşe... ca copchiii ăia de care râdem la şcoală că să pişă pă ei....noh, dibolii ceia ţân turma de la înaintat. aka... turma nu poate mere mai repidie că tre să steie după bolunzii ăştialalţi. Noah, ş-atunci, îi.... omoară. Nu mai ţân minte exact cum îi omoară, da probabil că le pun piedică, sau le dau cu toporu în cap... sau... îi îneacă.... nu ştiu.. da îi omoară.... şi după ce dibolii ăia ce se pişă pă ei îs morţi, atunci turma poate mere mai repidie.
Noh fix aşe îi şi cu creieru uman. Adică, noi în creier avem nijte celule...uniele mai bunie, altele mai rele. aka nu rele...da aşe... din alea molâi, de n-au chef de nimic... îs aşe ni că ni nu poţi discuta ce ele.... ca on fel de fraere, da nu fraere, că doară îs celule... da aşe...ca copchiii ăia de care râdem la şcoală că se pişă pă ei. Noh, şapoi.... omu când bea alcool... vodka, bere, pălincă sau cinie ştie ce mninunea lu dumnezo mai bea omu..... creieru lui omoară nijte celule...şi normal că pe ălea fraere de se pişă pă ele.... ş-atunci, exact ca la diboli... creieru mere mai binie şi mai repidie....şi atunci omu când îi beat, devine deştept. Amu io nu ştiu voi... da io sigur mă fac mai deşteaptă, sau cel puţin aşe mi se pare. Am şi scos o teorie despre eternitate, da o scriu când oi fi bată.
Binieînţăles că teoria cu dibolii nu io am debitat-o (că io nu-s bată), că nijte cercetători deştepţi, care o pus-o pă net, io am găsât-o pe oareunde şi amu o împărtăşesc cu voi.
Vă salut respectuos.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro