joi, 16 iunie 2011

Criză și proteste

De când o vinit criza, io tre să recunosc că mie nu mi-o fo mai rău. Că io și înainte tăt așe puțini bani aveam. Ba chiar mi-o mărs mai binie ca la alții, în condițiile în care înainte alții o duceau mai binie ca mine înainte de criză. Așe se împarte amu vremea: Înainte și după criză. Dacă mă întrebați pe mine cum era înainte de criză...io vă zic că tăt la fel, parcă ompic mai rău. Oamenii aveau bani și făceau tăt felu de chestii pe care io, neavând prea mulți, nu puteam să le fac. Acuma nime n-are bani și la tăți ne mere prost. Și îi mai bine. Dic mou! Numa io să sufăr??

Măh, prea binie le merea la tăți! Era musai să vie ceva eveniment, să regleze treburile. Dacă noi nu putem crește, apăi atunci să mai scadă ompic ceilalți... că numa așe ne mai apropiem și noi de top. Prin „noi” mă refer la țara asta.

Noh șapoi cum o vinit criza, o început oamenii să protesteze. Dară. Că altceva mai bun n-au de făcut. În loc să margă să lucre, mărg să protesteze. Că n-au bani. Da ce? Noi ceilalți avem? Da parcă dacă suntem toți în oala asta, nu pare așe de grav.

Revenind la proteste... o început doctorii, polițaii, profii, pensionarii, ceferiștii și la on moment dat, nu țin minte exact, ceva asociație de secretare. Amu în weekendu ce-o trecut, iară proteste. Cine o uitat să protesteze?? Bicicliștii. Nu că n-au bani. Că nu-s văzuți în trafic. Și foarte bine o făcut c-o protestat, că nu le dă nime piste șapăi mă calcă pe mine pe trotuar.  Eeh, da mai tare o fost c-o protestat la pwla goală. Bestial.

Binie, evdent că o mărs la protest numa țoaglerii cu pwle mici. Că ăia cu pwle mari n-o putut să riște să-și prindă mninunea în vo spiță și să puie frână brusc.

Cei mai fericiți de protest o fo, bag sama, copchiii. Care o văzut și ei în sfârșit țâțe. Și nu de-alea pă foaie, că de alea ce se mișcă.

Pe unii țoagleri nu i-o lăsat poliția în pwlile goale, că aveau mătreață și i-o pus să-și ieie chiloți.

Protestu ăsta o fost în mai multe țări... țoaglerii s-o sculat, s-o răzvrătit și o transmis clar mesaju: „dacă mai mă claxonezi la stop, măh pwla, îmni dau jos chiloții și îți arăt pwla de pă țoagla me! Și curu! Și-o țâță dacă ești obraznic!” Bravo, lor! Era cazu să zică cineva ceva.

Și fix în timp ce ăștia protestau la curu gol.... cine credeți voi că mai protesta, așe de sfârșit de săptămână? Protestau maghearii din londra că di ce nu-i lăsăm pe maghearii din România să aibă țara lor în mijlocu țării noastre.  De-aia că este apă minerală acolo! vreți să ne furați apa? Huooooo!

Șapoi treceau acoale englezii pă lângă ei, se gândeau că oare ce ftai de limbă îi ceia.... nu pricepeau nimnic... nu-i băgau în samă... ăia urlau ca dilăii: Egeșeget honiorom boniorom fos romanol fekete kelemen hunor!  Se mai oprea unu la pwla goală, se uita la ei... Mnoa... s-o trezit și ei.

Apăi, io nu știu ce să zic, da parcă ar mere un protest. Adică, duminica asta io n-am ce face special...n-ați vrea voi să punem de-on protest?? Haaaai măăăăh!!! Merem și țâpăm în centru că di ce s-o scumpit țâgările. Și strigam în curu gol dacă vreți!!! Sau ce vreți voi, protestăm. Sau fiecare ce vrea! Că ne dă la televizor, măh!!! No, pentru înscrieri la protest,  screți aci pe părete http://www.facebook.com/pages/Bemniai/219286404140

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro