miercuri, 8 iunie 2011

Vecinu Velu.

Velu, manivelu, că altă treabă n-are. Domnule, e atât de idiot omu ăsta, că-mi vine să piș uouă. Velu îi vecinu lu Didu de la 2. Un mare, mare, mare idiot. Atâta de tâmpit, că tată-so o lăsat-o pe măsa după ce l-o fătat...și-o fujit în munți unie se roagă tătă zâua. Îi un bou mare cât tătă sfânta zâuă de duminică, mânca-l-ar vrăbiuțele.
Sâmbătă noaptea o vrut să cheme poliția la Didu... cine ghicește di ce, îi un mare baban. Atenție... pentru că... verișoru lu Didu..... Cătoc adică... o... coborât scările... în grabă. Ați priceput, da? Deci, pe fraeru ăsta cu minte putredă, l-o trezit cineva care o mărs așe mai repidie pe scări, motiv pentru care o vrut să margă la polițai. După care, o vinit la Didu acas să se ajite. Noi de acoale din bucătărie ne râdeam de el cât îi de prost. Și strigaaaaa!!! Și câta drama!!!! Că vai, doamne!!! Apăi chiar că vai doamne, măh bibicule... Vai de tinie. Noh șapoi cum pe didu o durut-o în bască de el... s-o dus la Cătă acas. Binie că n-o vinit și la mine, că io nu eram acasă. Și-apoi la Cătă, o urlat și la el acoale în fața ușii... până i-o trântit mamă-sa lu Cătă ușa. Că vorba aia: Ia mânca-mni-ai pwla! După aia l-o sunat pe tată-so lu Didu, pe care l-o durut tăt în bască de el.
Șapoi de ciudă că pe tăți ne doare-n pwlă de el, o făcut ședință de bloc ca să-l baje cineva în samă. Noh, măh Velule, care ești. Na, postare pe blog, să te baje și pe tine cineva în samă. Ești cel mai cretin om pe care îl cunosc. Și să-mni bei ce-oi avea mai putred, când oi putrezi. Noh, binie? Și mă-ta îi curvă. No, dacă vrei să trimeți poliția la mine pentru textu ăsta plin de sinceritate, să știi că stau pe Bartok Bela 5, ap 55, grigorescu. Lucru pe piezisa 19 apartament 4, la etaju 1. Telefonu nu ți-l dau că mni-i trimite mesaje în tătă zâua.

Un comentariu:

Diana spunea...

=))!!! :)) Am avut si eu cu Roxi un "Velu" din asta, in Matei Corvin, care vroia sa cheme politia ca ne coboram prea repede pe scari si nu putea sa doarma :)) (ziua, pe la ora 4)

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro