joi, 4 iunie 2009

Fiiiiilmeee

Mna, binie măh...
M-am dus voluntar la TIFF. Foarte tare, evident, lume nouă, filme moka, etc etc... Am apucat până amu să văd oarece filme... ș-o fo faine... așe că m-am gândit io... să pun aci despre ele...
1. Buick Riviera.. foarte fain filmu, îi cu unu ce se ceartă cu nevastă-sa, își iubește mașina bla bla și cu unu ce o plecat de-acasă că nevastă-sa tăt aducea câini bagabonți.
2. Zift.. fain filmu, mai fain ca primu.. îi cu unu ce iese din pușcărie și vede un coș la unu pe chelie și după aia se bat și el o găsește pe gagică-sa care l-o mințit și moare după ce mâncă smoala.
3. Ciocolata. Nu are ai mai mică legătură cu ciocolata... îi cu una ce-i bate pe tăți și moare mamă-sa.
4. Choke (sufocare) ăsta îi tareeeee. Ăsta mni-o plăcut. O fo faaaaaain.
5. Cumplit de fericit.. și-ăsta o fo făinuc.. interesant. La ăsta mni-o plăcut că n-o plouat șî am avut bere.. ursus... :) șî în filmu ăsta mor câțiva...
6. Sauna.... ăsta o fo duuuur... foarte tare filmu, era să mor de frică da o fo fain.. o foooo....... fain. Cu draci putreziți, fără față, etc.. foarte tare...
7. Reginele din Langkasuka.. ăsta îi on film tăt cu gigi duru.... aka îi on om care îi bate pe tăți... da nu așe ca-n filmele de pe pro tv... cu magie și mninuni... șî poveste șî tăt ce trebe.... Merită filmu, îi fain.. atâta numa, că ține doo ceasuri.
8. JCVD. ăsta o fo bun da aproape c-am adornit la el.
9.Repo! Opera genetică. Nu l-am văzut da îi filmu la care îi pică la Pris Hilton fața.
10. Contesa.. ăsta o fo bun. Îi on film cu magheari, mai exact Erzsebet Bathory care îl iubește pe Istvan și își taie o țâță și după aia face baie în sânje de virgine. Morala pe care am dedus-o io, din film.. îi că... 1.dacă te îndrăgostești pe tare, riști să-ți tai țâța. 2. Dacă nu faci sex (bine, dragosteee!!), riști să te taie una și să să spele cu sânjele tău. 3. nu sparje geamu altuia, dacă nu-i bicicleta ta.
11. Martiri. Filmu ăsta e recomandat persoanelor care vor să țină regim. Foarte scârbos. Mni-o și vinit să borăsc la el.
Mno, mă, asta îi umila me părere despre ce-am văzut până amu.. Pornoșagurile nu le povestesc, că-i post.
În rest, să știți că-s binie, sănătoasă, n-am mai băut o bere demult, n-am mai fo în janis deeee hăăăăhăăăăau.... tătă săptămâna (Mno vezi, jcu, că nu-s dependentă????) Mni-am găsât șî de lucru.... la videochat.... șîîîîî cam atâta.... vă iubește Ruru pă tăți.
P.S. Mereți măh la filme!!!

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro