miercuri, 29 septembrie 2010

La Ionel la cabana

Lol. Feisbucând io azi de zor, am dat păstă o poză și păstă on link care trimitea la site-u cabanei lu Ionel. Paranteză: La cabana lu Ionel ne-am îmbătat de câteva ori până am picat jos. De fiecare dată când am mărs, mai ales ultima oară (de-am dansat pă Dacie), am murit câte ompic, de beți. Ca să înțălegeți mai bine... când ajunji la Ionel la cabană, prima oară scoți beutura și începi să bei. Oricât ar fi ceasu. După asta, bei bei bei afară până ți se face frig. Că afară la Ionel sunt bănci și mese unie te poți îmbăta. După ce se face frig afară te muți în casă, unie îs sală de chef...unie... te poți îmbăta. Și bei în neștire până te duci și te culci. Dacă ai noroc  îți nimerești și patu... Îs nijte camere mijto la Ionel unde te poți îmbăta, desigur. Sex nu prea-ți vine să faci că-i prea cald în camere... da în schimb te poți îmbăta. Și cam asta se întâmplă când merem noi...și alții.... la Ionel. Bem la voley, la folbal, la ping pong, afara, in casa, peeeeste tăt. Poate de asta m-am mirat când am citit pe site-u cabanei La Ionel următoarea frază: Datorita linistii si izolarii, acest loc te imbiie la meditatie si la regasirea de sine. 
Și acuma să împărțim fraza în bucățele și s-o analizăm, ca nijte copii cuminți ce suntem. Datorită liniștii. Exprimă faptu că înainte să ajungi și după ce pleci....îi foartie liniște. Că la noi.... bubuie inclusiv m****e.  Izolare e, într-adevăr..... nu vine Obreja dacă faci chef. (paranteză: M-am hotărât ca de-acuma Obreja să fie numele general al vecinului ciufut care vine cu mătura la ușă când dai chef) Acest loc te imbiie ...probabil te îmbată, mai degrabă... nu știu cum zâceți și voi, da io așe văd lucrurile. La meditație.... asta îi tare tare adevărat. De multe ori am șezut și m-am gândit... am meditat: să mai beu... să nu mai beu.... să îl ajut pe ăla să iasă din râu? să mă culc....să nu mă culc.... cine sunt cu adevărat? Eu sau o clonă de-a mea....beată? La regăsirea de sine... evident. Pentru că dacă bei pe mult poți să te pierzi...și după aia...trăbă să te găsești. Ăsta îi adevăru.... Ne-am regăsit și noi de multe ori...pe sub mese... p-afară, pe lângă foc... pe-acolo... Deci fraza îi total adevărată, dacă privești lucrurile în profunzime.
După aia urmează un textuleț foarte touching, cică... care zâce că să nu te mai uiți le meciuri și la seriale, să te uiți în ochi la copii, ceva cu bătrâni și ceva cu soții care zburdă veseli. Destul de gay așa. Dacă vreți să-l citiți.... ăsta îi linku: http://www.pensiunealaionel.com/
Peste tăte... vă recomand din suflet să mereți acoale că îi beton. În afară de tăte chestiile alea ce poți să le faci.... poți în special să te îmbeți. Aer curat... tot ce vrei.

Un comentariu:

Genialul spunea...

Cea mai faina reclama :))
Foarte tare!

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro