vineri, 11 decembrie 2009

Ograda noastră, dă-o dreacu!

Bună zâua,
Transmitem în direct de sub o Dacie 1310 de pă vremea tătarilor. La noi în sat vremea se anunţă bună, cu ceaţă, frig şî ploaie. S-ar putea să iasă soarele, unieva pă la 3:45. Da la 4 să face noapte, sigur.
Vă anunţăm cu inima deschisă că pretina noastră Dălioc-cu-oioioi o aterizat ieri zâua, înapoie în mândra noastră ţară, şi i-o vinit ciclu instant când o văzut cum mărg treburile la noi în patrie.(mi-o adus un tampon din Rusia)
Flo, pretina noastră are amu on pretin nou, drept urmare nu-i mai cotăm gajic. Pă pretinu-su îl cheamă Gheţi. Aşe că, amu avem în familie cuplul "floci cu gheţi".
Disară, mai la noapte, merem tăţi la Booha party, să ne bucurăm de sfântu post.
Io-s bine. Staţi liniştiţi, nu vă stresaţi, nu vă agitaţi, luaţî-vă pastilele. Iojiche tăt schimbă gajicile (din 2 în 2 zâle) ........ ni nu le mai număr, dă-l în sărăcie. Mnoa... cică mânie merem pân la Mărişel... apăi... io nu ştiu cum dreacu, că la noapte ne-am propus să decedăm puternic. Asta este, ce-om face, dară.
Mnoa, cam atâta din ogradă, vă salut.
La revedere.
 


Un comentariu:

F spunea...

:)Imi place stilul vostru,tocmai de aceea va invit pe toti sa va alaturati echipei 100 Ro.Articolele voastrea si-ar avea locul printre cele cateva sute,pe viitor chiar mii de articole de pe 100 Ro.Inscrieti-va la pagina "Alatura-te" si veti primi drept de autor pe blog.Bafta,si va asteptam.

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro