vineri, 4 decembrie 2009

Poimaine...

Poimâine vomăăm... că urmează Level 2 la alejerile celea cu preşedintele... Nominalizaţii la categoria CEI MAI DE CACAO POSIBILI PRESEDINTI sunt:
1. Din jentuţa lu Lenuţa Urdea, fata ceia tutulucă ce tăt apare la teveu, pretin bun cu ea, domnu Traian! (cela fără păr, ce-o fo preşedinte şi până amu)
2. Din basca lu Iliescu, rusu cela ce se dă român, Mirciulică Geoană...despre care nu putem să zâcem nimic, că vine partidu şi ne tunde.
Probabil că o să iasă iară Iliescu preşedinte..binie amu, deghizat bineînţăles, în Geoană cela. Care Geoană ăsta, dă semne că o fo avută o copilărie tare grea... Când era mic, probabil copiii îl flegmau aşe din suflet, în faţa blocului. Când o mai crescut, pretinii lui o făcut-o poştă pe mamă-sa şi el o fo musai să stea să se uite, că doara era mamă-sa, ce era, s-o cucuie şi el? La şcoală o învăţat destul de mult, da nu destul, că o tăt rămas repetent, până l-o descoperit tovarăşu Iliescu, l-o făcut comunist, ş-amu, poimâine, o să ajungă mare.
Amu, despre tovarăşu Iliescu... aci... îi ceva ce io nu pricep nici de-a dracu. Ce dracu mâncă omu ăsta de nu se duce odată? Cre că nu-l primeşte în Iad de hapsân şi comunist ce îi. Da să mă bată cucu de pricep... poate că la 100 de ani, apare la antena3 (jeg de post tv) şi s-apucă să ne zîcă de partidu lui... cum o trăit el şi partidu împreună "până la adânci bătrâneţi". Are blog tovarăşu... dacă este net în Iad, ne-am supt, c-o să posteze în tătă zâua mizerii de-ale lui.
Despre celălalt domn ce se bate în level 2... ce poţi zâce? bate copii, se dă în bărci, old stuff... nimic nou sub soare...îi tăt ăla de-amu-s 5 ani.
Io vomez cu amândoi.
Fraţilor, dumincă....poimâine.... de Niculaş...mereţi la urinele de vot...că se vomează preşedintele...
Vă salut, tovarăşi,
Şi vă îmbrăţişez călduros.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată

100 Ro

100 Ro